ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Σούσο "απάντησε" στο ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης

AC Milan's Suso fires a shot during the Italian Cup final soccer match between Juventus and AC Milan, at the Rome Olympic stadium, Wednesday, May 9, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia)
AC Milan's Suso fires a shot during the Italian Cup final soccer match between Juventus and AC Milan, at the Rome Olympic stadium, Wednesday, May 9, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Ο Ισπανός Σούσο της Μίλαν σε συνέντευξή του σε ισπανικό Μέσο μίλησε για το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης και ουσιαστικά της έκλεισε το μάτι.

Πολλά δημοσιεύματα στην Ιβηρική ήθελαν την Ρεάλ Μαδρίτης να ενδιαφέρεται για τον σταρ της Μίλαν, Σούσο. Βέβαια, η κρίση στο "στρατόπεδο" των νικητών του Champions League επί τρία συνεχόμενα χρόνια άφησε στην άκρη τις μεταγραφές, αφού μόλις τη Δεύτερα (14/11) μονιμοποιήθηκε ο Σαντιάγκο Σολάρι στον πάγκο.

Ο ποδοσφαιριστής, πάντως, που μίλησε στο Radio Marca ρωτήθηκε για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της "βασίλισσας" και από την απάντησή του έδειξε κολακευμένος και έτοιμος να πει το "ναι" αν κι όποτε έρθει πρόταση από τη Μαδρίτη στο Μιλάνο:

" Όταν οι καλύτερες ομάδες στον κόσμο ενδιαφέρονται για εσένα, είναι φυσιολογικό να είσαι περήφανος ότι τα πας καλά. Ποιος δεν θα ήταν χαρούμενος εάν ενδιαφερόταν η Ρεάλ Μαδρίτης για εκείνον;

Να κάνεις το άλμα σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο είναι πάντα κάτι ευχάριστο. Το να παίζω στη χώρα μου είναι πάντα όμορφο, όμως τώρα είμαι σε μια χώρα, της οποίας η κουλτούρα είναι κοντά με την ισπανική. Είμαι χαρούμενος εδώ..."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ