ΜΙΛΑΝ

Ο Ιγκουαΐν "κλωτσάει" για το deal Γιουβέντους - Μίλαν

Juventus' Gonzalo Higuain celebrates scoring his side's first goal during a Serie A soccer match between AC Milan and Juventus, at the Milan San Siro stadium, Italy, Saturday, Oct. 28, 2017. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Gonzalo Higuain celebrates scoring his side's first goal during a Serie A soccer match between AC Milan and Juventus, at the Milan San Siro stadium, Italy, Saturday, Oct. 28, 2017. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Επιπλοκές παρουσιάζει η μετακίνηση του Γκονσάλο Ιγκουαΐν από τη Γιουβέντους στη Μίλαν, καθώς ο Αργεντινός διαφωνεί με το δανεισμό, ενώ δεν ικανοποιείται κι από τις ετήσιες απολαβές που του προσφέρουν οι "ροσονέρι".

Μπορεί το "Sky Italia" να εξέφραζε την αισιοδοξία για αποδοχή της πρότασης της Μίλαν από τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν, αλλά οι εξελίξεις "τρέχουν" και το σπουδαίο deal μεταξύ Γιουβέντους και "ροσονέρι" ( με τον "Πιπίτα", τον Λεονάρντο Μπονούτσι και τον Ματία Καλντάρα) μπορεί να... χαλάσει.

Ο ίδιος ο Αργεντινός επιθετικός εμφανίζεται - σύμφωνα με την "Gazzetta dello Sport" - ενοχλημένος και "κλωτσάει". Πρωτίστως, με τη μορφή της μετακίνησης. Θέλει να πάει στην ομάδα του Μιλάνου με κανονική μεταγραφή κι όχι ως δανεικός.

Έπειτα, δεν ικανοποιείται με τις ετήσιες απολαβές που του προσφέρουν οι "ροσονέρι". Ο Ιγκουαΐν ζητά 9.000.000 ετησίως, ενώ η Μίλαν του προσφέρει 7.500.000 ετησίως. Το "πρόσφορο έδαφος" καλείται να εκμεταλλευτεί, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, η Τσέλσι και να μπει εκ νέου στο "κόλπο" απόκτησής του.

Photo credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ