ΜΙΛΑΝ

Μπάκα φεύγει, Καστιγιέχο έρχεται στη Μίλαν

Villarreals Samuel Castillejo, left, celebrates his goal with teammate Villarreals Roberto Soldado during the Europa League quarter final second leg soccer match between Sparta Praha and Villarreal in Prague, Czech Republic, Thursday, April 14, 2016. (AP Photo/Petr David Josek)
Villarreals Samuel Castillejo, left, celebrates his goal with teammate Villarreals Roberto Soldado during the Europa League quarter final second leg soccer match between Sparta Praha and Villarreal in Prague, Czech Republic, Thursday, April 14, 2016. (AP Photo/Petr David Josek) AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK

Ο Σαμού Καστιγιέχο μετακομίζει από την Βιγιαρεάλ στη Μίλαν, με τον Κάρλος Μπάκα να ακολουθεί το αντίθετο δρομολόγιο, ώστε να (ξανα)ντυθεί στα "κίτρινα" της ισπανικής ομάδας.

Η Μίλαν προσθέτει τις τελευταίες της μεταγραφικές πινελιές στο ρόστερ, με τον Σαμού Καστιγιέχο να κατευθύνεται στους "ροσονέρι" και τον Κάρλος Μπάκα να ετοιμάζει βαλίτσες επιστροφής στη La Liga και τα γνώριμα λημέρια της Βιγιαρεάλ.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, η ομάδα της Λομβαρδίας θα κάνει δικό της με την μορφή δανεισμού τον Ισπανό winger, πληρώνοντας ενοίκιο 4 εκατ. ευρώ στη Βιγιαρεάλ, ενώ το ερχόμενο καλοκαίρι οφείλει να καταβάλλει υποχρεωτικά άλλα 15 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματα του 23χρονου άσου.

Ταυτόχρονα, στο μεταγραφικό deal με την Βιγιαρεάλ περιλαμβάνεται και ο Κάρλος Μπάκα . Οι "ροσονέρι" εκτός από χρήματα, δίνουν και την ελευθέρας του Κολομβιανού κυνηγού, ο οποίος επιστρέφει για τη δεύτερη θητεία του στο "κίτρινο υποβρύχιο", αυτή τη φορά όχι ως δανεικός, αλλά ως αντάλλαγμα για την μεταγραφή του Ίβηρα εξτρέμ.

Το μιλανέζικο δίδυμο των Λεονάρντο - Μαλντίνι κλείνει τα μεταγραφικά "μέτωπα" που απέμεναν ανοιχτά, ικανοποιώντας παράλληλα το αίτημα του Τζενάρο Γκατούζο για ενίσχυση στη δύναμη πυρός του συλλόγου του ιταλικού Βορρά.

Photo Credits: AP Photo/Petr David Josek

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ