ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Θέλει τον Ρέμπιτς με μεταγραφή

AC Milan's Ante Rebic celebrates after scoring his side's 4th goal during the Serie A soccer match between AC Milan and Juventus at the Milan San Siro Stadium, Italy, Tuesday, July 7, 2020. (Spada/LaPresse via AP)
AC Milan's Ante Rebic celebrates after scoring his side's 4th goal during the Serie A soccer match between AC Milan and Juventus at the Milan San Siro Stadium, Italy, Tuesday, July 7, 2020. (Spada/LaPresse via AP) AP

Η Μίλαν θα προσπαθήσει να έρθει σε συμφωνία με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την αγορά του 27χρονου, Άντε Ρέμπιτς.

Η Μίλαν είναι πολύ ικανοποίηση από τον Άντε Ρέμπιτς και για το λόγο αυτό θέλει να τον διατηρήσει στις τάξεις της και τα επόμενα χρόνια.

Έτσι, λοιπόν, αφού πρώτα τα βρήκε μαζί του, θα προσπαθήσει να έρθει σε συμφωνία με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την αγορά του στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ο 27χρονος επιθετικός θέλει να μείνει στο Μιλάνο, αφού έχει βρει τα πατήματά του εκεί, μετρώντας φέτος 15 γκολ και 5 ασίστ σε 35 συμμετοχές με τη φανέλα των ροσονέρι.

Το συμβόλαιό του με τους "αετούς" εκπνέει το καλοκαίρι του 2022. Η Άιντραχτ, εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά, δεν θα έχει πρόβλημα να παραχωρήσει τον Κροάτη φορ στη Μίλαν.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ