ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Πρώτο γκολ για Μπραχίμ Ντίαθ στην πεντάρα επί της Βιτσέντζα

AC Milan's Hakan Calhanoglu, center, celebrates with his teammates Samu Castillejo, left, and Alessio Romagnoli, after scoring his side's first goal during a Serie A soccer match between AC Milan and Hellas Verona, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Feb. 2, 2020. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan's Hakan Calhanoglu, center, celebrates with his teammates Samu Castillejo, left, and Alessio Romagnoli, after scoring his side's first goal during a Serie A soccer match between AC Milan and Hellas Verona, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Feb. 2, 2020. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η Μίλαν επικράτησε με 5-1 της Βιτσέντζα σε φιλική αναμέτρηση, με τον Μπραχίμ Ντίαθ να πετυχαίνει το παρθενικό του γκολ μετά τη μεταγραφή του από την Ρεάλ Μαδρίτης και τον Νίκο Μιχελή να αγωνίζεται για 79 λεπτά με τους ροσονέρι.

Εν αναμονή της ανακοίνωσης της απόκτησης του Σάντρο Τονάλι απο την Μπρέσια, η Μίλαν πανηγύρισε την τρίτη νίκη της σε ισάριθμα φιλικά προετοιμασίας που έχει δώσει από την αρχή της σεζόν, με την ομάδα του Στέφανο Πιόλι να επικρατεί με 5-1 της Βιτσέντζα μετά τις επιτυχίες της με Νοβάρα και Μόντσα.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δεν αγωνίστηκε καθώς πήρε ανάσες ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με την Μπρέσια που ακολουθεί ( στο πλαίσιο της μετακίνησης του Τονάλι στο Σαν Σίρο είναι προγραμματισμένο το ματς), με τους Καστιγέχο και Τσαλχάνογλου να έχουν ωστόσο κέφια και να οδηγούν τους ροσονέρι σε μία άνετη επικράτηση.

Το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ πρόσθεσε και ο Μπραχίμ Ντίαθ στο πρώτο του παιχνίδι με τους ροσονέρι μετά το δανεισμό του από την Ρεάλ Μαδρίτης, με την ομάδα του Πιόλι να εμφανίζει γενικά καλό πρόσωπο ενόψει του αγώνα της με την Σάμροκ Ρόβερς στις 17 Σεπτεμβρίου για τα προκριματικά του Europa League.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης ήταν και η παρουσία του Νίκου Μιχελή στην ενδεκάδα με τον Έλληνα αμυντικό μέσο να αγωνίζεται σε όλο το ματς για λογαριασμό της Μίλαν.

H σύνθεση της Μίλαν στο φιλικό με την Βιτσέντζα: Τζανλουίτζι Ντοναρούμα (46' Αντόνιο Ντοναρούμα), Καλάμπρια (46' Καλούλου), Μιχελής (79' Στάνγκα), Ντουάρτε (66' Μπελόντι), Τεό Ερναντέζ (46' Λασάλτ), Κρούνιτς (60' Κεσιέ), Μπενασέρ (60' Πομπεγκά), Καστιγέχο (60' Μπραχίμ Ντίαθ), Τσαλχάνογλου (46' Πακετά), Μαλντίνι, Κολόμπο (60' Ρόμπακ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ