ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Ο Τονάλι ρώτησε τον Γκατούζο για να πάρει το νούμερο 8

Brescia's Sandro Tonali, left, challenges for the ball with Inter Milan's Borja Valero during the Serie A soccer match between Inter Milan and Brescia at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Wednesday, July 1, 2020. (AP Photo/Luca Bruno)
Brescia's Sandro Tonali, left, challenges for the ball with Inter Milan's Borja Valero during the Serie A soccer match between Inter Milan and Brescia at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Wednesday, July 1, 2020. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Ο Σάντρο Τονάλι βρίσκεται πολύ κοντά στη Μίλαν και ο 20χρονος Ιταλός ζήτησε την άδεια του Τζενάρο Γκατούζο για να πάρει την φανέλα με το νούμερο 8 στη νέα του ομάδα.

Η Μίλαν βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Σάντρο Τονάλι. Οι ροσονέρι ήλθαν σε συμφωνία με την Μπρέσια για τον μονοετή δανεισμό του 20χρονου αντί 10.000.000 ευρώ, ενώ στο deal συμπεριλαμβάνεται και οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Τονάλι, ο οποίος δεν βρισκόταν στην αποστολή της Ιταλίας για τις δύο αναμετρήσεις του Nations League, τα έχει βρει σε όλα με την Μίλαν και όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ απομένει μόνο η υπογραφή του.

Ο νεαρός Ιταλός αμυντικός μέσος φαίνεται να έχει επιλέξει ήδη τη φανέλα με το νούμερο 8, το οποίο φορούσε ο Γκατούζο στους ροσονέρι, καθώς είναι το είδωλό του από την παιδική του ηλικία.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport στο πρωτοσέλιδό της, ο Τονάλι πήρε τηλέφωνο τον προπονητή της Νάπολι για να τού ζητήσει την άδεια. "Ρίνο, μπορώ να πάρω την φανέλα σου με το νούμερο 8;" ρώτησε ο 20χρονος Ιταλός τον Γκατούζο.

Μίλαν: Ο Τονάλι ρώτησε τον Γκατούζο για να πάρει το νούμερο 8
TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ