ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Κρούνιτς η πρώτη μεταγραφή των "ροσονέρι"

Μίλαν: Κρούνιτς η πρώτη μεταγραφή των "ροσονέρι"

Ο Ράντε Κρούνιτς αποτελεί την πρώτη καλοκαιρινή προσθήκη της Μίλαν, με τους "ροσονέρι" να συμφωνούν να δώσουν 6.000.000 ευρώ στην Έμπολι για τον 25χρονο Βόσνιο μέσο.

Το πρώτο μεταγραφικό χτύπημα της Μίλαν αυτό το καλοκαίρι έρχεται από την εγχώρια αγορά. Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Ράντε Κρούνιτς εξαργύρωσε την περυσινή καλή σεζόν του με την Έμπολι (5 γκολ και 7 ασίστ σε 33 παρουσίες), με την ομάδα του Μιλάνου να έρχεται σε συμφωνία με αυτή της Τοσκάνης και να τον κάνει δικό της έναντι 6.000.000 ευρώ (συν 2.000.000 ευρώ ως μπόνους επίτευξης στόχων).

Είναι εντυπωσιακό πως το ίδιο ποσό (6 εκ.ευρώ) είχε προσφέρει η Τζένοα στην Έμπολι την περασμένη Κυριακή όμως Βόσνιος περίμενε πρόταση από μεγαλύτερη ομάδα, με την Μίλαν να μπαίνει στο χορό της απόκτησής του και να τον παίρνει μέσα από τα χέρια των Γενοβέζων αλλά και των Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Γουότφορντ που ενδιαφέρθηκαν τα τελευταία 24ωρα.

Όσον αφορά στο οικονομικό σκέλο της συμφωνίας με τον παίκτη, τα ΜΜΕ από τη γειτονική χώρα αναφέρουν πως οι "ροσονέρι" θα υπογράψουν μαζί του τετραετές συμβόλαιο, με τον Κρούνιτς να αμείβεται με 1.200.000 ευρώ ετησίως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ