Έρχεται βαριά καμπάνα από την UEFA για τη Μίλαν

Η UEFA αναμένεται να απορρίψει την πρόταση της Μίλαν για συμβιβασμό με τους κανόνες του Financial Fair Play και κινδυνεύει με τιμωρία.

Το Financial Fair Play αποτελεί "θηλιά στο λαιμό" της Μίλαν και δεν αποκλείεται να έρθει βαριά καμπάνα από την UEFA. Η ιταλική ομάδα κατέθεσε πρόταση για συμβιβαστική λύση αναφορικά με τους κανόνες του FFP, η οποία σύμφωνα με τους Ιταλούς αποδείκνυε την σταθερότητα στα οικονομικά του κλαμπ, ώστε να μην υπάρξουν κυρώσεις, εντούτοις η ευρωπαϊκή ομοσπονδία δεν φαίνεται να πείθεται.

Ο ιταλικός Τύπος αναφέρει πως η πρόταση αυτή δεν έγινε δεκτή και αναμένεται να πάρει και επίσημη μορφή, κάτι που θα σημαίνει ότι έρχεται πέλεκυς βαρύς για τη Μίλαν. Μένει να δούμε τι θα αφορά η τιμωρία της, η οποία μπορεί να αφορά απαγόρευση μετεγγραφών, βαρύ πρόστιμο, μέχρι και αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Όπως και να 'χει, άπαντες κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα.

Να τονιστεί πως ο διευθυντής της Μίλαν, Μάρκο Φασόνε, είχε βρεθεί πριν ένα μήνα στη Νιόν της Ελβετίας και ζήτησε να ελεγχθεί ο σύλλογος σε βάθος τέσσάρων ετών για το FFP ύστερα από την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος. Το πρόβλημα όμως είναι η διαχείριση που έγινε το καλοκαίρι που μας πέρασε. Τα χρήματα που δαπανήθηκαν για την ενίσχυση του ρόστερ, ξεπέρασαν τα 200.000.000 ευρώ και τα έγγραφα που παρουσίασαν οι Μιλανέζοι στην UEFA δεν φανέρωναν ομαλότητα...

Επιπλέον, υπάρχει θέμα και με τον Κινέζο ιδιοκτήτη της Μίλαν, Γιονγκόνγκ Λι, αφού στην πατρίδα του δεν αναγνωρίζεται ως τόσο δυνατός επιχειρηματίας και στον τραπεζικό του λογαριασμό, δεν φαίνεται υπάρχουν τόσα χρήματα, κάτι που δεν περνάει απαρατήρητο από την UEFA. Όλα αυτά μαζί φέρνουν την καμπάνα για τους "ροσονέρι".

AP Photo/Antonio Calanni

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Daily Stormer: Τι διάβασα στο Νο1 νεοναζιστικό site του κόσμου

Μια βουτιά στον μεγαλύτερο οχετό μίσους (*Ακολουθούν αναγκαστικά σκληροί χαρακτηρισμοί και εικονες).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24