ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνεχίζουν να ελπίζουν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά το "άκυρο" του Αντονί Μαρσιάλ

Manchester United's Anthony Martial celebrates after scoring his side 2nd goal of the game during their English Premier League soccer match between Manchester United and Newcastle United at Old Trafford in Manchester, England, Saturday, Oct. 6, 2018. (AP Photo/Jon Super)
Manchester United's Anthony Martial celebrates after scoring his side 2nd goal of the game during their English Premier League soccer match between Manchester United and Newcastle United at Old Trafford in Manchester, England, Saturday, Oct. 6, 2018. (AP Photo/Jon Super) AP

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρότεινε νέο συμβόλαιο στον Αντονί Μαρσιάλ, αλλά ο Γάλλος το αρνήθηκε. Στο "Ολντ Τράφορντ", πάντως, ελπίζουν στη μεγάλη ανατροπή.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο είπε πως δεν το βλέπει να ανανεώνει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Νταβίντ Ντε Χέα, ωστόσο δεν είναι μόνο αυτό το ορθάνοιχτο μέτωπο στο "Ολντ Τράφορντ". Υπάρχει κι αυτό του Αντονί Μαρσιάλ.

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα οι "Κόκκινοι Διάβολοι" παρά το εις βάρος τους κλίμα, πλησίασαν τους εκπροσώπους του Γάλλου φορ και του πρότειναν νέο συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας! Η απάντηση που εισέπραξαν ήταν αρνητική, αλλά όχι οριστική!

Στον αντίποδα των ρεπορτάζ του "όχι" που είπε ο Μαρσιάλ υπάρχει και η ανάλυση της Evening Standard η οποία επισημαίνει πως υπάρχει ελπίδα παραμονής του 22χρονου στο Μάντσεστερ, αρκεί βέβαια οι διοικούντες την ομάδα να ανεβάσουν προσφορά.

Διαβάζουμε, λοιπόν, ότι ο Μαρσιάλ αξιώνει πάνω από 150.000 λίρες την εβδομάδα για να βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο. Αγωνιστικά, πάντως, ο Γάλλος βρίσκει θέση στην 11αδα μια και είναι εκ των κορυφαίων του Ζοζέ Μουρίνιο στα τελευταία παιχνίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ