ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Πωλητήριο στον Ρόχο από Μουρίνιο

Manchester United's manager Jose Mourinho, left, gestures towards Manchester United's Marcos Rojo during the English League Cup final soccer match between Manchester United and Southampton FC at Wembley stadium in London, Sunday, Feb. 26, 2017. (AP Photo/Tim Ireland)
Manchester United's manager Jose Mourinho, left, gestures towards Manchester United's Marcos Rojo during the English League Cup final soccer match between Manchester United and Southampton FC at Wembley stadium in London, Sunday, Feb. 26, 2017. (AP Photo/Tim Ireland) AP PHOTO/TIM IRELAND

Έτοιμη να φορέσει... κορδέλα πώλησης στον Μάρκος Ρόχο είναι η Γιουνάιτεντ, με τον Αργεντινό οπισθοφύλακα να καταλαμβάνει περίοπτη θέση στην "black list" του Ζοσέ Μουρίνιο.

Τανγκό αποχώρησης... Δεν χωράει στο ρόστερ της Γιουνάιτεντ ο Μάρκος Ρόχο, ο οποίος αναμένεται δει την πόρτα της εξόδου από το "Θέατρο των Ονείρων", ρίχνοντας την αυλαία των ποδοσφαιρικών του εμφανίσεων στην "κόκκινη" όχθη του Μάντσεστερ, έπειτα από τέσσερα χρόνια παρουσίας.

Ο Αργεντινός αμυντικός -που βρέθηκε στα ρωσικά γήπεδα με το εθνόσημο της "αλμπισελέστε"- συμπεριλαμβάνεται στη μαύρη λίστα του Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος έχει θέσει τιμή εκκίνησης τα 33 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής "Daily Mirror", ο 28χρονος άσος δεν θα δυσκολευτεί να βρει τον επόμενο εργοδότη του, αφού η ποδοσφαιρική του... μπογιά περνάει ακόμη στο Νησί, με τις Έβερτον και Γουλβς να δείχνουν (φιλολογικό) ενδιαφέρον, το οποίο δεν αποκλείεται να μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση.

Την περσινή χρονιά ο λάτιν στόπερ -που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία και ως αριστερός μπακ- κατέγραψε μόλις 9 εμφανίσεις στην Premier League και όπως όλα συνωμοτούν δύσκολα θα παραμείνει κάτοικος "Old Trafford", παρά το γεγονός πως δεσμεύεται με συμβόλαιο από τους "κόκκινους διαβόλους" μέχρι το 2021, αφού ο "Special One" του έχει -ήδη- κρεμάσει ταμπελάκι πώλησης.

Photo Credits: AP Photo/Tim Ireland

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ