ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Πέρισιτς: "Είχα πρόταση και ήμουν κοντά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ"

Inter Milan's Ivan Perisic controls the ball during a Serie A soccer match between Inter Milan and Torino, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Aug. 26, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Perisic AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Ιβάν Πέρισιτς παραδέχτηκε ότι το καλοκαίρι δέχτηκε πρόταση από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πως η επιμονή του Λουτσιάνο Σπαλέτι να τον κρατήσει στην Ίντερ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφασή του.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ζοζέ Μουρίνιο ήθελε να αποκτήσει στη Γιουνάιτεντ τον Ιβάν Πέρισιτς. Ο Κροάτης εξτρέμ παρέμεινε τελικά στην Ίντερ, αν και όπως υποστήριξε, βρέθηκε κοντά στη μεταγραφή του στους "κόκκινους διάβολους".

Μιλώντας στην τελευταία έκδοση του "Four Four Two ", ο διεθνής ποδοσφαιριστής, που έφτασε έως τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Κροατία, ανέφερε: " Είναι αλήθεια ότι είχα πρόταση από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ήμουν κοντά στο να φύγω από την Ίντερ. Αποφάσισα όμως να μείνω και σημαντικό ρόλο έπαιξε η επιμονή του Σπαλέτι να με κρατήσει.

Στο ποδόσφαιρο, οι μικρές λεπτομέρειες είναι το... κλειδί. Ο θαυμασμός από έναν προπονητή όπως είναι ο Μουρίνιο, είναι κάτι που σίγουρα με κολάκεψε. Είναι επιβεβαίωση της σκληρής δουλειάς και των καλών εμφανίσεων. Όταν σε θέλει ο Μουρίνιο και μάλιστα σε μια τόσο μεγάλη ομάδα, είναι δύσκολο να μην σκεφτείς την πρόταση".

AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ