ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Σίρερ ταπεινώνει τον Πογκμπά: "Ούτε για να καθαρίζει τα παπούτσια τους..."

Manchester United's Paul Pogba during the English Premier League soccer match between Manchester United and Wolverhampton Wanderers at Old Trafford stadium in Manchester, England, Saturday, Sept. 22, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United's Paul Pogba during the English Premier League soccer match between Manchester United and Wolverhampton Wanderers at Old Trafford stadium in Manchester, England, Saturday, Sept. 22, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ποιον στηρίζει ο Άλαν Σίρερ στον πόλεμο χαρακωμάτων Μουρίνιο-Πογκμπά; Φανατικά τον Πορτογάλο τεχνικό, με τον αρχικανονιέρη στην ιστορία της Premier League να "στολίζει" με βαριές εκφράσεις τον Γάλλο άσο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει εισέλθει σε περίοδο αγωνιστική κρίσης εδώ και πολύ καιρό και... αρνείται να βγει (ήδη στο -9 από την κορυφή στην Premier League και εκτός Λιγκ Καπ) και ένας από τους κυριότερους λόγους που έχουν φέρει αυτή την άσχημη κατάσταση είναι η κόντρα του Ζοζέ Μουρίνιο με τον Πολ Πογκμπά.

Οι δύο άνδρες εκπέμπουν σε διαφορετικό μήκος κύματος και δεν συγχρονίζονται, με αποτέλεσμα να πληρώνει τα σπασμένα η ομάδα, με τον Άλαν Σίρερ να ερωτάται για το συγκεκριμένο ζήτημα και να "βγάζει είδηση".

Και αυτό γιατί δεν επέλεξε την... safe επιλογή, να κρατήσει δηλαδή αποστάσεις και από τους δύο για να μην κακοκαρδίσει είτε τον πολυνίκη τεχνικό είτε τον παγκόσμιο πρωταθλητή, αλλά αντίθετα πήρε ξεκάθαρα θέση υπέρ του Μουρίνιο "αδειάζοντας" τον παίκτη.

"Είναι ντροπή αυτό που γίνεται στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι κρίμα που οι παίικτες δεν παίζουν για τον Μουρίνιο.

England's soccer captain Alan Shearer walks past pictures of the English team after a news conference on the EURO 2000 championship in the small town Spa in the south east of Belgium Thursday, June 15, 2000.  (AP Photo/Adam Butler)
England's soccer captain Alan Shearer walks past pictures of the English team after a news conference on the EURO 2000 championship in the small town Spa in the south east of Belgium Thursday, June 15, 2000. (AP Photo/Adam Butler) AP PHOTO/ADAM BUTLER

Το περασμένο Σάββατο (σ.σ. με την Γουέστ Χαμ) η ομάδα ήξερε πόσο σημαντικό ήταν το παιχνίδι για τον προπονητή, όμως κανείς δεν έπαιξε για αυτόν. Ντρέπομαι για αυτούς", δήλωσε αρχικά ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Premier League με 260 γκολ, για να επιτεθεί στη συνέχεια στον Πογκμπά με σκληρά λόγια:

"Είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία του συλλόγου, δεν είναι όμως καλός ούτε για να καθαρίζει τα παπούτσια των μεγαλύτερων παικτών στην ιστορία της Γιουνάιτεντ.

Θεωρώ λυπηρό το γεγονος ότι ένας μεγάλος προπονητής όπως ο Μουρίνιο αποτυγχάνει. Η πρώτη του σεζόν ήταν επιτυχημενη με δύο κερδισμένα τρόπαια και τη δεύτερη, παρά το γεγονός ότι τερμάτισε μακριά από την Σίτι, κατέλαβε τη 2η θέση.

Είναι ντροπιαστικό το γεγονός πως ένας σύλλογος όπως η Γιουνάιτεντ έχει βασικούς που παίζουν τόσο άσχημα. Ο σύλλογος και ο προπονητής πρέπει να έχουν την εξουσία, στην Γιουνάιτεντ όμως η εξουσία βρίσκεται στα χέρια των παικτών".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ