ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το "ή εγώ ή αυτός" του Πογκμπά για Μουρίνιο και η "απειλή" στον Σάντσες

Manchester United's Paul Pogba during the English Premier League soccer match between Manchester United and Wolverhampton Wanderers at Old Trafford stadium in Manchester, England, Saturday, Sept. 22, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United's Paul Pogba during the English Premier League soccer match between Manchester United and Wolverhampton Wanderers at Old Trafford stadium in Manchester, England, Saturday, Sept. 22, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Βρετανικό δημοσίευμα θέλει τον Ζοζέ Μουρίνιο να έχει ανοίξει και δεύτερο μέτωπο με σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έπειτα από το ήδη υπάρχον με τον Πολ Πογκμπά. Έξαλλος με τον Πορτογάλο παρουσιάζεται ο Γάλλος μέσος.

Η "Sun" περιγράφει μία χαοτική κατάσταση εντός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη σχέση του Ζοζέ Μουρίνιο με τον Πολ Πογκμπά να μην είναι αυτό που υποστηρίζουν αμφότεροι, δηλαδή μία καλή σχέση προπονητή με παίκτη.

Το σκανδαλοθηρικό Μέσο, λοιπόν, τονίζει πως ο Γάλλος, παγκόσμιος πρωταθλητής έχει εκφράσει στο περιβάλλον του τη διάθεσή του ν' αποχωρήσει από το Μάντσεστερ τον ερχόμενο Γενάρη.

Ο σταρ του "Ολντ Τράφορντ" φέρεται να έχει δηλώσει στους δικούς του πως στη Γιουνάιτεντ υπάρχει χώρος μόνο για έναν γι' αυτό " ...ή εγώ ή αυτός..." είναι το δίλημμα που παρουσιάζεται να έχει θέσει ο 25χρονος.

Όπως είναι ήδη γνωστό, η Μάντσεστερ είναι χωρισμένοι σε "στρατόπεδο" και οι φίλοι του Πογκμπά στ' αποδυτήρια γνωρίζουν για τις τάσεις φυγής που έχει το τελευταίο διάστημα, έχοντας φροντίσει να τις... περάσουν και σε ανθρώπους που θα τις μεταφέρουν παραπάνω στη διοίκηση. Όλα αυτά συμβαίνουν σύμφωνα με την "Sun".

Έχει και παρακάτω όμως...

Πρόκειται για ένα άλλο ανοιχτό μέτωπο του Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος, όπως λέει το ρεπορτάζ των Άγγλων έχει "απειλήσει" τον Αλέξις Σάντσες να συμμορφωθεί και να δείξει πίστη στην ομάδα, διαφορετικά τον Γενάρη θ' ανοίξουν διάπλατα οι πόρτες για την αποχώρησή του.

Μην ξεχνάμε ότι ο Χιλιανός ήταν παίκτης που επέλεξε προσωπικά ο "Special One" και αμείβεται με 600.000 ευρώ την εβδομάδα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ