ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Πογκμπά αυτοτρολάρεται για την παράξενη τεχνική του στα πέναλτι!

ManU midfielder Paul Pogba reacts after missing a chance to score during the Champions League group H soccer match between Manchester United and Juventus at Old Trafford, Manchester, England, Tuesday, Oct. 23, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
ManU midfielder Paul Pogba reacts after missing a chance to score during the Champions League group H soccer match between Manchester United and Juventus at Old Trafford, Manchester, England, Tuesday, Oct. 23, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ο Πολ Πογκμπά αντιλήφθηκε το σούσουρο που προκάλεσε με τον τρόπο που εκτέλεσε το πέναλτι κόντρα στην Έβερτον και δεν δίστασε να διακωμωδήσει τον ίδιο του τον εαυτό με "σατανικό" τρόπο (VIDEO).

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβλήθηκε 2-1 της Έβερτον και επέστρεψε στις νίκες στην Premier League (μετά το 2-2 με την Τσέλσι), ωστόσο η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο ματς θα ξεχαστεί γρήγορα από τη μνήμη των φίλων της αφού δεν έθελξε δα και με την απόδοσή της.

Το γεγονός όμως που δεν θα ξεχάσουν όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα, είτε διά ζώσης είτε από τους τηλεοπτικούς δέκτες τους, ήταν η φάση του 1-0 για τους "κόκκινους διαβόλους. Ο Πογκμπά ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι που είχε κερδίσει δευτερόλεπτα πριν και έκανε πιο αργά από μία κούρσα του Μπολτ, με τον Γάλλο να κάνει πρώτα 26 βήματα (!) πριν νικηθεί από τον Τζόρνταν Πίκφορντ.

Ήταν μάλιστα ιδιαίτερα τυχερός καθώς μετά την εντυπωσιακή εκτίναξη του Άγγλου διεθνούς κίπερ στη δεξιά του γωνία, η μπάλα ξαναήρθε σε αυτόν και έτσι κατάφερε να σκοράρει για να αποφύγει τη μουρμούρα της εξέδρας για την.. αιωνιότητα που χρειάστηκε μέχρι να φτάσει στη μπάλα.

Απέφυγε τη γκρίνια, δεν γλίτωσε ωστόσο τα αμέτρητα πειράγματα από τους οπαδούς αλλά ακόμα και από συμπαίκτες του για την παράξενη τεχνική του, με τον Πογκμπά να αντιλαμβάνεται το μέγεθος της καζούρας και να περνάει στην αντεπίθεση, δείχνοντας πως δεν έχει πρόβλημα με το τρολάρισμα.

Τι έκανε; Ανέβασε video όπου ουσιαστικά κοπιάρει την κίνησή του εντός γηπέδου, κάνοντας τόσα και ίσως παραπάνω βήματα για να φτάσει από την πόρτα του σπιτιού του στο υπερπολυτελές αμάξι του.

Για την ιστορία, με αυτή την περίεργη τεχνική ο Γάλλος μέσος έχει ευστοχήσει σε 3 και έχει αστοχήσει σε 2 από τα πέντε συνολικά πέναλτι που έχει χτυπήσει φέτος, με τον ίδιο να δηλώνει πως δεν αποκλείεται να αλλάξει τον τρόπο που εκτελεί αν δει πως οι τερματοφύλακες "διαβάζουν σωστά" την κίνησή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ