ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Ντε Χέα θέλει τον μισθό του Πογκμπά, για να μείνει στη Γιουνάιτεντ

Uniteds goalkeeper David de Gea makes a safe during the English FA Cup semifinal soccer match between Everton and Manchester United at Wembley stadium in London, Saturday, April 23, 2016.(AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Uniteds goalkeeper David de Gea makes a safe during the English FA Cup semifinal soccer match between Everton and Manchester United at Wembley stadium in London, Saturday, April 23, 2016.(AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

"Βασιλιάς" της εστίας στην "κόκκινη" όχθη του Μάντσεστερ θέλει να γίνει ο Νταβίντ Ντε Χέα, ο οποίος απαιτεί τον μισθό του Πολ Πογκμπά, για να παραμείνει κάτοικος "Old Trafford".

Θέλεις Ντε Χέα; Απόδειξη! Τα σύννεφα έχουν πυκνώσει στον μουντό ουρανό του Μάντσεστερ, επισκιάζοντας το μέλλον του Νταβίντ Ντε Χέα στη Γιουνάιτεντ, ύστερα από το "πάγωμα" στις διαπραγματεύσεις με... διακύβευμα την επέκταση του συμβολαίου του Ισπανού κίπερ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας "Sun", ο 27χρονος τερματοφύλακας θέλει να εισπράξει την ποδοσφαιρική του αξία σε... χρυσάφι και να εισέλθει στο κλειστό κλαμπ των υψηλότερα αμειβόμενων παικτών της Γιουνάιτεντ, όπως οι Πολ Πογκμπά και Αλέξις Σάντσες.

Το Νο1 της "φούρια ρόχα" επιδιώκει να ανταμειφθεί για την αφοσίωση που έχει επιδείξει στον σύλλογο, προκειμένου να υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του.

Ο Ισπανός πορτιέρε αξιώνει κάτι περισσότερο από 1,5 εκατ. ευρώ μηνιαίως, ώστε να "δέσει" το μέλλον του στους "red devils" μέχρι το 2023, απομακρύνοντας παράλληλα τις μαύρες σκέψεις αποχώρησης.

Οι συζητήσεις για την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές ξεκίνησαν πριν από τρεις μήνες, με την Γιουνάιτεντ να προσφέρει νέο πολυετές συμβόλαιο με βελτιωμένους οικονομικούς όρους στον Ίβηρα γκολκίπερ, ώστε να κόψει την... όρεξη στη Ρεάλ Μαδρίτης, που εποφθαλμιούσε για τον επαναπατρισμό του.

ΟΛΑ ΤΡΙΓΥΡΩ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΝΟΥΝ

Τρεις μήνες αργότερα, οι διαπραγματεύσεις έχουν "παγώσει", οι υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμη και το super deal να οδεύει προς ματαίωση.

Από την μεριά τους, οι "κόκκινοι διάβολοι" δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται το ενδεχόμενο της απώλειας του βασικού τους κίπερ και μάλιστα δίχως το παραμικρό οικονομικό όφελος, αφού ο άλλοτε άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν και θα έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του ως ελεύθερος, έξι μήνες πριν εκπνεύσει το συμβόλαιό του.

Το σκληρό πόκερ με θέα τα γάντια του Ντε Χέα αναμένεται να διαρκέσει, με την Γιουνάιτεντ να παίζει τα... ρέστα της προκειμένου να διατηρήσει τον "φύλακα-άγγελό" της στο "Θέατρο των Ονείρων" και τον διεθνή Ισπανό να παίζει το δικό του παιχνίδι τακτικής, ώστε να αποκομίσει το μέγιστο κέρδος, αυξάνοντας τα μηδενικά του τραπεζικού του λογαριασμού.

Photo Credits: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ