ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μουρίνιο απειλείται με τιμωρία για "πονηρή" χειρονομία με το δάχτυλο!

Ο Μουρίνιο απειλείται με τιμωρία για "πονηρή" χειρονομία με το δάχτυλο!

Σαν να μην έφτανε στον Ζοζέ Μουρίνιο το άγχος της παραμονής στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τώρα απειλείται με τιμωρία από την FA για μία περίεργη χειρονομία του μετά το ματς με την Νιούκαστλ.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια στρατιές ολόκληρες από φανατικούς υποστηρικτές αλλά και άσπονδους εχθρούς και αν κρίνουμε από τις τελευταίες του "κινήσεις" ως τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν έχει πρόβλημα να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο τους ανθρώπους που βρίσκονται... απέναντι από εκείνον.

Αναφερόμαστε στο σκηνικό που στήθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο χορτάρι του "Ολντ Τράφορντ" μετά την τρομερή ανατροπή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το 3-2 επί της Νιούκαστλ.

Τότε που πολλοί στάθηκαν αρχικά στη βρισιά που εκτόξευσε ο Πορτογάλος κοιτώντας προς την τηλεοπτική κάμερα που τον ακολουθούσε ( "πουτ@ν@ς γιοι", φώναξε στη μητρική του γλώσσα), ωστόσο λίγοι ήταν εκείνοι που παρατήρησαν πως υπήρχε και άλλο "φάουλ" από πλευράς του "special one".

Ο Μουρίνιο απειλείται με τιμωρία για "πονηρή" χειρονομία με το δάχτυλο!

Αυτό είχε να κάνει με μία παράξενη χειρονομία με το δάχτυλό του που έκανε και πάλι προς την κάμερα και την οποία είχε επαναλάβει τόσο κατά την έξοδό του από το ξενοδοχείο την ίδια ημέρα κατευθυνόμενος προς το γήπεδο όσο και μετά τον αγώνα με την Βαλένθια στο Champions League.

Και στις τρεις περιπτώσεις, ο Μουρίνιο προβάλλει το μικρό του δάχτυλο, με τους περισσότερους να υποστηρίζουν πως θέλει με αυτό τον τρόπο να προσβάλλει κάποιον (ή κάποιους) εκ των επικριτών του, αφήνοντας να εννοηθεί πως η φύση δεν τον έχει προικίσει με πολλά σωματικά χαρίσματα...

Τα αγγλικά ταμπλόιντ έχουν σταθεί ιδιαίτερα στην χειρονομία αυτή και μένει να δούμε αν εκτός από αυτά θα υπάρξει και ευαισθητοποίηση από την αγγλική FA. Μήπως μάθουμε τελικά όλοι μας, που θέλει να διοχετεύσει την οργή του το τελευταίο διάστημα ο 55χρονος τεχνικός των "κόκκινων διαβόλων" και εφευρίσκει τέτοια ευφάνταστα τρικ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ