ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O Μάρκους Ράσφορντ έβαλε στο σημάδι ρεπόρτερ, με σουτ από τα 32 μέτρα!

O Μάρκους Ράσφορντ έβαλε στο σημάδι ρεπόρτερ, με σουτ από τα 32 μέτρα!

Ο Μάρκους Ράσφορντ πήρε φόρα από το νικητήριο γκολ του με την Μπόρνμουθ και στην προπόνηση της Τετάρτης έβαλε στο σημάδι με... επιτυχία έναν ρεπόρτερ με μακρινό σουτ. Δείτε το VIDEO.

To περασμένο Σάββατο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα... χρειάστηκε στο Μπόρνμουθ κόντρα στην ομώνυμη ομάδα, ειδικά στο πρώτο εφιαλτικό για αυτήν 45λεπτο, και χρειάστηκε στο φινάλε μία καλοζυγισμένη σέντρα του Πολ Πογκμπά και ένα ωραίο τελείωμα του Μάρκους Ράσφορντ για να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το γήπεδο.

Ο Άγγλος διεθνής στράικερ κατάφερε μάλιστα να "κλέψει την παράσταση" και τρεις ημέρες μετά από εκείνο το ματς και συγκεκριμένα στην προπόνηση της ομάδας του στο Κάρινγκτον την Τρίτη (τελευταία πριν το ταξίδι στο Τορίνο για το ματς με την Γιουβέντους για το Champions League), όταν έβαλε στο... σημάδι Άγγλο ρεπόρτερ!

Μην πάει ο νους σας σε κάτι κακό, απλά οι παίκτες του Μουρίνιο είχαν διάθεση για λίγη πλάκα και ο άτυχος της υπόθεσης ήταν ο Βίνι Ο'Κόνερ, με τον ρεπόρτερ του Sky Sport να κάνει live ρεπορτάζ και να δέχεται μία μπάλα στην πλάτη την ώρα που ήταν έτοιμος να αποχωρήσει από το πλάνο.

Πώς έφτασε η μπάλα στην πλάτη του; "Υπεύθυνος" ήταν ο Μάρκους Ράσφορντ, με φαλτσαριστό σουτ που εξαπέλυσε από απόσταση 32 μέτρων (!), με τον φορ της Γιουνάιτεντ να παραδέχεται μάλιστα την... ενοχή του σε σχετική ερώτηση που του έγινε από το τηλεοπτικό κανάλι που εργάζεται ο εν λόγω ρεπόρτερ.

O Μάρκους Ράσφορντ έβαλε στο σημάδι ρεπόρτερ, με σουτ από τα 32 μέτρα!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ