ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νόελ Γκάλαχερ για τη Γιουνάιτεντ: "Όπως η Λίβερπουλ, θα πάρει πρωτάθλημα μετά από 20 χρόνια!"

Noel Gallagher poses for photographers upon arrival at the premiere of the film 'A Star Is Born' in London, Thursday, Sept. 27, 2018. (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)
Noel Gallagher poses for photographers upon arrival at the premiere of the film 'A Star Is Born' in London, Thursday, Sept. 27, 2018. (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP) VIANNEY LE CAER/INVISION/AP

"Βαμμένος" Μάντσεστερ Σίτι ο Νόελ Γκάλαχερ έκανε μία δήλωση για το μέλλον της συμπολίτισσας Γιουνάιτεντ που θα συζητηθεί.

Ο Νόελ Γκάλαχερ "σταύρωσε" την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ζοζέ Μουρίνιο, κάνοντας μία πρόβλεψη για τους "Κόκκινους Διαβόλους" η οποία "ταξιδεύει" στο διαδίκτυο και έχει προκαλέσει.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής που είναι δηλωμένος οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι είπε πως η Γιουνάιτεντ θα κάνει 20 χρόνια να πάρει πρωτάθλημα, όπως ακριβώς συμβαίνει με την Λίβερπουλ!

" Έχει τελειώσει γι' αυτούς! Καθώς μεγάλωνα, δεν πιστεύαμε πως η Λίβερπουλ θα προχωρήσει χωρίς να κατακτήσει πρωτάθλημα για 20 χρόνια. Αλλά ιδού! Το ίδιο θα συμβεί και με την Γιουνάιτεντ."

Τώρα, δεν ξέρουμε τι είναι χειρότερο που ταύτισε την Γιουνάιτεντ με την μεγαλύτερη αντίπαλό της ή πρόβλεψη; Ο καιρός θα δείξει...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ