Νόελ Γκάλαχερ για τη Γιουνάιτεντ: "Όπως η Λίβερπουλ, θα πάρει πρωτάθλημα μετά από 20 χρόνια!"

"Βαμμένος" Μάντσεστερ Σίτι ο Νόελ Γκάλαχερ έκανε μία δήλωση για το μέλλον της συμπολίτισσας Γιουνάιτεντ που θα συζητηθεί.

Ο Νόελ Γκάλαχερ "σταύρωσε" την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ζοζέ Μουρίνιο, κάνοντας μία πρόβλεψη για τους "Κόκκινους Διαβόλους" η οποία "ταξιδεύει" στο διαδίκτυο και έχει προκαλέσει.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής που είναι δηλωμένος οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι είπε πως η Γιουνάιτεντ θα κάνει 20 χρόνια να πάρει πρωτάθλημα, όπως ακριβώς συμβαίνει με την Λίβερπουλ!

"Έχει τελειώσει γι' αυτούς! Καθώς μεγάλωνα, δεν πιστεύαμε πως η Λίβερπουλ θα προχωρήσει χωρίς να κατακτήσει πρωτάθλημα για 20 χρόνια. Αλλά ιδού! Το ίδιο θα συμβεί και με την Γιουνάιτεντ."

Τώρα, δεν ξέρουμε τι είναι χειρότερο που ταύτισε την Γιουνάιτεντ με την μεγαλύτερη αντίπαλό της ή πρόβλεψη; Ο καιρός θα δείξει...

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Μια από τις καλύτερες ταινίες της δεκαετίας από σήμερα στο σινεμά

Βλέπουμε και σχολιάζουμε τις ταινίες της εβδομάδας κάθε Πέμπτη. Σήμερα το “Transit” είναι ένα ερωτικό φιλμ εποχής αλλά και σύγχρονο, η “Μαύρη Τρύπα” ενώνει τον Ρόμπερτ Πάτινσον με τη θρυλική Κλερ Ντενί κι ο 4ωρος “Ελέφαντας” του Χου Μπο είναι η σινεφλική πρόταση-πρόκληση της βδομάδας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ