Νόελ Γκάλαχερ για τη Γιουνάιτεντ: "Όπως η Λίβερπουλ, θα πάρει πρωτάθλημα μετά από 20 χρόνια!"

"Βαμμένος" Μάντσεστερ Σίτι ο Νόελ Γκάλαχερ έκανε μία δήλωση για το μέλλον της συμπολίτισσας Γιουνάιτεντ που θα συζητηθεί.

Ο Νόελ Γκάλαχερ "σταύρωσε" την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ζοζέ Μουρίνιο, κάνοντας μία πρόβλεψη για τους "Κόκκινους Διαβόλους" η οποία "ταξιδεύει" στο διαδίκτυο και έχει προκαλέσει.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής που είναι δηλωμένος οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι είπε πως η Γιουνάιτεντ θα κάνει 20 χρόνια να πάρει πρωτάθλημα, όπως ακριβώς συμβαίνει με την Λίβερπουλ!

"Έχει τελειώσει γι' αυτούς! Καθώς μεγάλωνα, δεν πιστεύαμε πως η Λίβερπουλ θα προχωρήσει χωρίς να κατακτήσει πρωτάθλημα για 20 χρόνια. Αλλά ιδού! Το ίδιο θα συμβεί και με την Γιουνάιτεντ."

Τώρα, δεν ξέρουμε τι είναι χειρότερο που ταύτισε την Γιουνάιτεντ με την μεγαλύτερη αντίπαλό της ή πρόβλεψη; Ο καιρός θα δείξει...

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Όταν συνέλαβαν τον Μανώλη Αγγελόπουλο να παίζει μπαρμπούτι

"Τι κάναμε δηλαδής; Ζάρια παίζαμε. Τι θέλατε να παίζουμε; Μπριτς και κουμ-καν";

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΒΑ ΣΕ 24 ΛΕΠΤΑ

Στη σκιά του Ντουράντ και του Ντέιβις

Ο σοβαρός τραυματισμός του Ντουράντ, η επερχόμενη ανταλλαγή του Ντέιβις, η σύνταξη του Πάρκερ κι ο Μεσίνα που γύρισε στην Ευρώπη. Χάρης Σταύρου και Δημήτρης Σκούρτας συζητούν τις εξελίξεις στο I Pod This Game.