ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γουέστ Χαμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-1: Μαύρα χάλια το δημιούργημα του Μουρίνιο

Manchester United manager Jose Mourinho, seen through foam bubbles, wipes his forehead prior the English Premier League soccer match between West Ham United and Manchester United at London Stadium in London in London, England, Saturday, Sept. 29, 2018. (AP Photo/Tim Ireland)
Manchester United manager Jose Mourinho, seen through foam bubbles, wipes his forehead prior the English Premier League soccer match between West Ham United and Manchester United at London Stadium in London in London, England, Saturday, Sept. 29, 2018. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Μια ακόμη τραγική εμφάνιση για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ήττα με 3-1 από την Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο, η οποία για τρίτο σερί ματς έμεινε αήττητη στο πρωτάθλημα. Στενεύει ο κλοιός για τον Ζοζέ Μουρίνιο. (VIDEOS)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένας "άρρωστος" οργανισμός, φαίνεται μέσα και έξω από το γήπεδο. Ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει χάσει τα αποδυτήριά του, δεν μπορεί να εμπνεύσει -ως φαίνεται- τους ποδοσφαιριστές του, βρίσκεται σε κακό φεγγάρι και οι "κόκκινοι διάβολοι" έχουν το ένα αρνητικό αποτέλεσμα μετά το άλλο.

Θυμηθείτε εδώ το LIVE του αγώνα

Αυτή την φορά ήταν η σειρά της Γουέστ Χαμ να ρίξει ένα ακόμη καίριο χτύπημα στο ασθενικό κορμί της Γιουνάιτεντ, η οποία είναι έτοιμη να πέσει στο καναβάτσο. Το τελικό 3-1 φαντάζει... φυσιολογικό με βάση την εξέλιξη του αγώνα, αφού οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του 90λεπτου και έφτασαν δίκαια στο τρίποντο.

Οι Λονδρέζοι του Μανουέλ Πελεγκρίνι μετρούν δυο νίκες και μια ισοπαλία στα τρία τελευταία ματς, φτάνοντας τους επτά βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετά το 1-1 με τη Γουλβς και τον αποκλεισμό στο Λιγκ Καπ από τη Ντέρμπι, έχασαν ένα ακόμη ματς με τριάρα (τόσα δέχτηκαν από Μπράιτον και Τότεναμ), μένοντας στους δέκα βαθμούς.

Για τον Μουρίνιο η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη και όσο συνεχίζει έτσι η ομάδα του, τόσο το τέλος θα πλησιάζει, όσο και αν η διοίκηση εξακολουθεί να τον στηρίζει. Ο κλοιός σφίγγει και ο ίδιος μοιάζει πιο ανήμπορος από ποτέ, αφού δικό του δημιούργημα είναι αυτή η Γιουνάιτεντ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Γουέστ Χαμ προηγήθηκε στο 5' με υπέροχο τακουνάκι του Φελίπε Άντερσον έπειτα από σέντρα του Σαμπαλέτα, ενώ στο 43' ο Γιαρμολένκο σούταρε, η μπάλα άλλαξε πορεία, βρίσκοντας στο σώμα του Λίντελοφ, ξεγέλασε τον Ντε Χέα και 2-0.

Στο 70' βγήκε ο Πογκμπά χωρίς να υπάρξει κάτι ιδιαίτερο στην αντίδρασή του και στην επόμενη φάση ο Ράσφορντ έκανε τρομερό τακουνάκι έπειτα από κόρνερ, μειώνοντας σε 2-1. Τρία λεπτά μετά, ο Αρναούτοβιτς δέχτηκε κάθετη από τον Νομπλ, η άμυνα της Γιουνάιτεντ έμεινε να κοιτάει και εκείνος με κοντινό πλασέ έκανε το 3-1, που ήταν και το τελικό σκορ!

Οι συνθέσεις του αγώνα:

Γουέστ Χαμ: Φαμπιάνσκι, Σαμπαλέτα, Μαζουακού, Μπαλμπουένα, Ντιοπ, Νομπλ, Πέδρο Ομπιάνγκ, Φελίπε Άντερσον (93' Ντιαγκανά), Ράις, Αρναούτοβιτς (83' Αντόνιο), Γιαρμολένκο (72' Σνοντγκρας).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Γιανγκ, Σμόλινγκ, Λίντελοφ (57' Ράσφορντ), Σο, Φελαϊνί, Μάτιτς, ΜακΤόμινεϊ, Πογκμπά (70' Φρεντ), Μαρσιάλ (70' Μάτα), Λουκακού.







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ