ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μουρίνιο: Σε απολογία από την FA για την συμπεριφορά του, απειλείται με τιμωρία!

Μουρίνιο: Σε απολογία από την FA για την συμπεριφορά του, απειλείται με τιμωρία!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο απειλείται με τιμωρία από την FA, αφού κλήθηκε σε απολογία για την βρισιά που εκτόξευσε στη μητρική του γλώσσα, κοιτάζοντας προς την κάμερα μετά τον αγώνα με τη Νιούκαστλ, ενώ έκανε και χειρονομία με το δάχτυλο.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει δημιουργήσει φανατικούς υποστηρικτές και εχθρούς όλα αυτά τα χρόνια της προπονητικής του διαδρομής και οι τελευταίες του ενέργειες ως τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, φανερώνουν πως δεν έχει πρόβλημα να μεγαλώσει τους ανθρώπους που βρίσκονται απέναντί του.

Αναφερόμαστε στο σκηνικό που στήθηκε το βράδυ του προ-περασμένου Σαββάτου στο "Ολντ Τράφορντ" μετά την ανατροπή της Γιουνάιτεντ και το 3-2 επί της Νιούκαστλ, για το οποίο κλήθηκε σε απολογία από την αγγλική ομοσπονδία στις 19 Οκτωβρίου. Τότε πολλοί στάθηκαν στη βρισιά που εκτόξευσε ο Πορτογάλος, κοιτάζοντας προς την τηλεοπτική κάμερα που τον ακολουθούσε ( "πουτ@ν@ς γιοι", φώναξε στη μητρική του γλώσσα), ωστόσο λίγοι παρατήρησαν πως υπήρχε και άλλο "φάουλ.

Μουρίνιο: Σε απολογία από την FA για την συμπεριφορά του, απειλείται με τιμωρία!

Και στις τρεις περιπτώσεις, ο Μουρίνιο προβάλλει το μικρό του δάχτυλο, με τους περισσότερους να υποστηρίζουν πως θέλει με αυτό τον τρόπο να προσβάλλει κάποιον (ή κάποιους) εκ των επικριτών του, αφήνοντας να εννοηθεί πως η φύση δεν τον έχει προικίσει με πολλά σωματικά χαρίσματα...

Για όλα αυτά, λοιπόν, ο 55χρονος κόουτς θα απολογηθεί σε τρεις ημέρες και μένει να δούμε αν τα όσα έχει να πει, θα πείσουν τους αρμοδίους ή θα του επιβληθεί καμπάνα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ