ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Φαν ντερ Σαρ: "Η Γιουνάιτεντ θελει 2-3 προσθήκες για να φτάσει Λίβερπουλ-Σίτι"

Φαν ντερ Σαρ: "Η Γιουνάιτεντ θελει 2-3 προσθήκες για να φτάσει Λίβερπουλ-Σίτι"
AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Πεπεισμένος πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δουλεύει σωστά και θα φτάσει στο σημείο με λίγες ακόμα προσθήκες να διεκδικήσει τα πρωτεία από τις Λίβερπουλ και Σίτι, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Έντουιν φαν ντερ Σαρ.

Το φινάλε της φετινής σεζόν βρίσκει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μετράει επτά χρόνια φαγούρας, μιας που το τελευταίο της πρωτάθλημα το κατέκτησε το 2013 στην τελευταία σεζόν του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στον πάγκο της, σε ένα διάστημα που αναδείχτηκαν πρωταθλήτριες η Μάντσεστερ Σίτι, η Τσέλσι και η Λέστερ και τώρα είναι έτοιμη να σηκώσει την κούπα η Λίβερπουλ.

Παρά το γεγονός πάντως ότι οι κόκκινοι διάβολοι έχασαν μεγάλο μέρος της δυναμικής τους, η αισιοδοξία για την επιστροφή στην κορυφή δεν λείπει από τη στιγμή που η διοίκηση έχει δαπανήσει αρκετά χρήματα για την ενίσχυση του ρόστερ τα τελευταία δύο χρόνια.

Αυτό αποδεικνύει η έλευση στο Ολντ Τράφορντ των Μαγκουάιρ, Γουάν-Μπισάκα, Τζέιμς και φυσικά Μπρούνο Φερνάντες, ενώ σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από το Νησί η Γιουνάιτεντ δεν σταματάει εδώ αφού έχει βάλει στο στόχαστρό της παίκτες όπως οι Σάντσο και Γκρίλις.

Τι λείπει από την ομάδα του Μάντσεστερ για να ξαναγίνει διεκδικτήρια του τίτλου; Μικρές προσθήκες σύμφωνα με τον Έντουιν φαν ντερ Σαρ, με τον άλλοτε γκολκίπερ της και νυν παράγοντα του Άγιαξ να θεωρεί πως δεν αργεί η ώρα που θα κοιτάξει στα μάτια το σύνολο του Φέργκιουσον την παραδοσιακή της αντίπαλο Λίβερπουλ και τη συμπολίτισσα Σίτι.

Φαν ντερ Σαρ: "Η Γιουνάιτεντ θελει 2-3 προσθήκες για να φτάσει Λίβερπουλ-Σίτι"
AP PHOTO/KERSTIN JOENSSON

"Λίγο πριν τη διακοπή νομίζω πως είχαν συμπληρώσει σχεδόν εννέα εβδομάδες παίρνοντας καλά αποτελέσματα και έχοντας καλή απόδοση. Ελπίζω να συνεχιστεί το πρωτάθλημα ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει την έξοδό της στο Champions League.

Νομίζω πως το βασικότερο για αυτούς είναι να εστιάσουν στη νέα σεζόν και πιστεύω ότι με δύο-τρεις προσθήκες, θα είναι ξανά ανταγωνιστικοί απέναντι σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι", δήλωσε στο "CNN" για την πρώτην ομάδα του ο Φαν ντερ Σαρ.

Υπενθυμίζεται πως όταν σταμάτησε το πρωτάθλημα λόγω του κορονοϊού, η Γιουνάιτεντ ήταν στην 5η θέση και στο -3 από την 4η Τσέλσι, ενώ έχει ήδη εξασφαλίσει την παρουσία της στα προημιτελικά τόσο του FA Cup όσο και του Europa League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ