ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μένει ο Πογκμπά

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μένει ο Πογκμπά

Ο Μίνο Ραιόλα αποκάλυψε τι ισχύει για τις περιπτώσεις των Πολ Πογκμπά και Έρλινγκ Χάαλαντ και ξεκαθάρισε ότι ο Γάλλος θα παραμείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Πολ Πογκμπά είναι σε συζητήσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την ανανέωση του συμβολαίου του. Στον ορίζοντα υπάρχει η Γιουβέντους, ενώ πέρυσι είχε ασχοληθεί μαζί του η Ρεάλ Μαδρίτης. Η έλευση του Μπρούνο Φερναντές και η αλλαγή αγωνιστικής εικόνας της ομάδας άλλαξε γνώμη στον Γάλλο μέσο.

Συγκεκριμένα δήλωσε: "Θα μείνει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι παίκτης κλειδί για την Γιουνάιτεντ, έχουν ένα σημαντικό πρότζεκτ στο οποίο συμπεριλαμβάνεται 100%. Δεν θα αποδεχθούν καμία πρόταση αυτό το καλοκαίρι να πουλήσουν τον Πογκμπά. Θα μιλήσουμε για νέο συμβόλαιο σύντομα".

Ο Ιταλός ατζέντης δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το μέλλον του Μίνο Ραιόλα. Το μέλλον του Νορβηγού επιθετικού είναι εξίσου αβέβαιο, λόγω των πολλών μνηστήρων του 20χρονου.

"Μετανιώνουν όσοι δεν τον πήραν, και είναι όνειρο για αυτούς που τον θέλουν. Δεν θα φύγει φέτος, είναι πολύ καλά στην Ντόρτμουντ. Δεν ήρθε η ώρα για μεταγραφή. Γνωρίζουμε για την καριέρα που μπορεί να κάνει", υποστήριξε ο Ραϊόλα.

Photo credits: AP Images

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ