ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κρατάει Ντε Χέα, διώχνει Βαλένσια

Manchester United's goalkeeper David De Gea during the English Premier League soccer match between Manchester United and Liverpool at Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Feb. 24, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Manchester United's goalkeeper David De Gea during the English Premier League soccer match between Manchester United and Liverpool at Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Feb. 24, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπαθεί να κρατήσει στο ρόστερ της τον Νταβίντ Ντε Χέα, ενώ αβέβαιο είναι το μέλλον του Αντόνιο Βαλένσια στους "κόκκινους διαβόλους".

Με δηλώσεις του, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δείχνει ότι η ομάδα του βρίσκεται σε περίοδο σημαντικών αποφάσεων αναφορικά με το ρόστερ της επόμενης χρονιάς. Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέφρασε την επιθυμία του να κλείσει το ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του Νταβίντ Ντε Χέα.

"Η ομάδα βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Νταβίντ και ελπίζω να συμφωνήσουμε. Είναι φανταστικός από την μέρα που ήρθε και η ομάδα έδειξε πόσο τον ήθελε από τότε που τον βρήκε ο Σερ Άλεξ".

Η Γιουνάιτεντ έχει στο ρόστερ της τον Ισπανό τερματοφύλακα από το 2011 με τις επιδόσεις του ανα χρονιά να μην είναι πάντα τόσο θετικές.

Ωστόσο,ο Σόλσκιερ τόνισε ότι σημασία έχει η εμπιστοσύνη που του έδειχνε πάντα η ομάδα: "Υπηρξαν πιθανόν καλύτεροι τερματοφύλακες κατά καιρούς, όμως η εμπιστοσύνη που του έδειξε ο προπονητής απέναντι στη κριτική που δεχόταν, ξεπληρώνεται τώρα από τις καλές του εμφανίσεις."

Στην αντίπερα όχθη, δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι ο Αντόνιο Βαλένσια θα βρίσκεται στο Ολντ Τράφορντ και τη νέα σεζόν. Ο 33χρονος μπακ έχει αγωνιστεί φέτος μόλις οκτώ φορές, ενώ εξαιτίας τραυματισμού δεν έχει ποτέ παίξει υπό τις οδηγίες του Σόλσκιερ.

"Δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος, αλλά δουλεύει για να βρεθεί σε καλή φυσική κατάσταση. Τη δεδομένη στιγμή δεν είμαι σίγουρος αν θα συμφωνήσουμε, αλλά εξαρτάται από τις εμφανίσεις του, όταν επιστρέψει στο γήπεδο."

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί μέχρι και σήμερα (1/3) να ανανεώσει γι΄ακόμη ένα χρόνο το συμβόλαιο του, καθώς εκείνο λήγει το καλοκαίρι.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ