ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μ.Γιουνάιτεντ: Ο Πογκμπά αγόρασε σκύλο για να προστατευτεί από τους οπαδούς

Manchester United's Paul Pogba leaves the pitch at the end of the English Premier League soccer match between Manchester United and Crystal Palace at Old Trafford in Manchester, England Saturday, Aug, 24, 2019. (AP Photo/Alastair Grant)
Manchester United's Paul Pogba leaves the pitch at the end of the English Premier League soccer match between Manchester United and Crystal Palace at Old Trafford in Manchester, England Saturday, Aug, 24, 2019. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Ο Πολ Πογκμπά ένιωσε κίνδυνο για την ασφάλειά του από τη στιγμή που βρέθηκε στο στόχαστρο οπαδών της Γιουνάιτεντ και αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα, αγοράζοντας σκύλο φύλακα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ήθελε να αφήσει τον Πολ Πογκμπά να της φύγει και μέχρι τώρα η επιλογή της δεν δείχνει να δικαιώνεται, με τον Γάλλο μέσο να μην θαμπώνει με τις εμφανίσεις του στο χορτάρι και την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να μετράει μόλις δύο νίκες στις έξι πρώτες αγωνιστικές της Premier League.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική Γαλλίας μπήκε και στο στόχαστρο κάποιων οπαδών των κόκκινων διαβόλων, που έφτασαν μάλιστα στο σημείο να γράψουν το σύνθημα "Φύγε Πογκμπά", σε πινακίδα ακριβώς έξω από το προπονητικό κέντρο του συλλόγου.

Κάπου εκεί ο Πογκμπά θορυβήθηκε και αποφάσισε να μην μείνει με σταυρωμένα τα χέρια, με την "Sun" να αποκαλύπτει σε σημερινό της δημοσίευμα πως ακολούθησε τα χνάρια των Μάρκους Ράσφορντ, Φιλ Τζόουνς και Μαρκ Νομπλ και αγόρασε με 15.000 λίρες (17.000 ευρώ) έναν σκύλο φύλακα.

Συγκεκριμένα ένα ροτβάιλερ, ειδικά εκπαιδευμένο σκυλί για να προστατεύει ιδιοκτησίες και οικογένειες, με την εφημερίδα να αναφέρει πως ο Γάλλος μέσος προχώρησε σε αυτή την αγορά από την οικογενειακή επιχείρηση με την επωνυμία "Chaperone K9" που ειδικεύεται σε εκτροφή και μεγάλωμα σκυλιών φυλάκων.

Photo Credits: AP Photo/Alastair Grant

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ