PREMIER LEAGUE

Premier League: Η Γουέστ Χαμ βύθισε και άλλο την Γιουνάιτεντ

West Ham's Andriy Yarmolenko, right, celebrates after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between West Ham and Manchester United at London stadium in London, Sunday, Sept. 22, 2019. (AP Photo/Leila Coker)
West Ham's Andriy Yarmolenko, right, celebrates after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between West Ham and Manchester United at London stadium in London, Sunday, Sept. 22, 2019. (AP Photo/Leila Coker) AP PHOTO/LEILA COKER

Η Γουέστ Χαμ νίκησε 2-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με γκολ των Γιαρμολένκο και Κρέσγουελ και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας, ρίχνοντας ακόμα πιο χαμηλά τους κόκκινους διαβόλους (VIDEOS).

Μετά από τις ισοπαλίες κόντρα σε Γουλβς (1-1) και Σαουθάμπτον (1-1) η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέτυχε και στο τρίτο φετινό εκτός έδρας παιχνίδι της στην Premier League, μόνο που αυτή τη φορά ο ήχος από την πτώση της ήταν ακόμα πιο εκκωφαντικός.

Και αυτό γιατί ηττήθηκε με 2-0 στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου από την Γουέστ Χαμ και αρχίζει να απομακρύνεται πολύ νωρίς από την κορυφή της βαθμολογίας, ενώ αγνοεί τη νίκη σε αγώνα πρωταθλήματος μακριά από το "Ολντ Τράφορντ" από τις 27 Φεβρουαρίου!

Το πρώτο ημίχρονο ήταν σχετικά ισορροπημένο, με τους γηπεδούχους να ελέγχουν πάντως το ρυθμό και να βρίσκουν το γκολ ένα λεπτό πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια: ο Φελίπε Άντερσον έβγαλε την ασίστ (6η για τον Βραζιλιάνο από την αρχή της περασμένης σεζόν) και ο Γιαρμολένκο με υπέροχο αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Ντε Χέα για το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες για τις δύο ομάδες (κορυφαία ευκαιρία για την Γουέστ Χαμ το τετ α τετ του Φελίπε Άντερσον με τον Ντε Χέα στο 62', με τους φιλοξενούμενους να απειλούν με τους Μαγκουάιρ στο 68' και Τζέιμς στο 78'), για να έρθει τελικά το δεύτερο γκολ για τα σφυριά στο 84ο λεπτό.

Ο Κρέσγουελ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με υποδειγματική απευθείας εκτέλεση φάουλ, με τον Νταβίντ Ντε Χέα να είναι πλέον ο γκολκίπερ που έχει δεχτεί τα περισσότερα γκολ με απευθείας εκτελέσεις φάουλ στην Premier League από τη σεζόν 2011-12 και έπειτα (12).

Την ίδια ώρα σε ένα άλλο γήπεδο του Λονδίνου, το Σέλχαρστ Παρκ, Κρίσταλ Πάλας και Γουλβς αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1, με τους αετούς να ανοίγουν το σκορ στο 46' με αυτογκόλ του Ντεντόνκερ και τους λύκους να ισοφαρίζουν στο 90' με τον Ζότα.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 6ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου

Σαουθάμπτον - Μπόρνμουθ 1-3 (53' πεν. Γουόρντ Πρόουζ / 10' Ακέ, 35' Γουίλσον, 90+5' Ουίλσον)

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου

Λέστερ - Τότεναμ 2-1 (69' Περέιρα, 85' Μάντισον / 29' Κέιν)

Μπέρνλι - Νόριτς 2-0 (10' 14' Γουντ)

Έβερτον - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 0-2 (40' αυτ. Μίνα, 79' Μουσέτ)

Μάντσεστερ Σίτι - Γουότφορντ 8-0 (1' Σίλβα, 7' πεν. Αγκουέρο, 12' Μαχρέζ, 15' 49' 60' Μπερνάντο Σίλβα, 18' Οταμέντι, 85' Ντε Μπράινε)

Νιούκαστλ - Μπράιτον 0-0

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου

Κρίσταλ Πάλας - Γουλβς 1-1 (46' αυτ. Ντεντόνκερ / 90' Ζότα)

Γουέστ Χαμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0 (44' Γιαρμολένκο, 84' Κρέσγουελ)

Άρσεναλ - Άστον Βίλα (18:30)

Τσέλσι - Λίβερπουλ (18:30)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE:

Photo Credits: AP Photo/Leila Coker

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ