ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κάρντιφ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-5: "Απελευθερώθηκαν" και το γιόρτασαν με πένταρα

Κάρντιφ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-5: "Απελευθερώθηκαν" και το γιόρτασαν με πένταρα

Η μετά Μουρίνιο εποχή άρχισε ιδανικά για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μια και επικράτησε εκτός έδρας της Κάρντιφ με 5-1 (VIDEO).

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χωρίς τον Ζοζέ Μουρίνιο, πλέον, να την καθοδηγεί πέρασε ένα ευχάριστο απόγευμα στην Ουαλία αφού νίκησε την Κάρντιφ με 5-1. Ο νέος προπονητής των "Κόκκινων Διαβόλων", Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ άρχισε ιδανικά την πορεία του, καθώς μπορεί να συνεχίσει με νίκες μια και το πρόγραμμα της ομάδας είναι ό,τι πρέπει για ριστάρτ (παίζει με Χάντερσφιλντ, Μπόρνμουθ, Νιούκαστλ).

Ο Νορβηγός, λοιπόν, σε αντίθεση με τον Μουρίνιο επανέφερε τον Πογκμπά στη βασική ενδεκάδα, έριξε αμέσως τον Μαρσιάλ στη "μάχη" και γενικώς το σοβαρό αυτό σύνολο που εμφανίστηκε στο Κάρντιφ έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, πιο απελευθερωμένα και "καθάρισε" το ματς από το πρώτο ημίχρονο.

Αυτή, μάλιστα, ήταν η πρώτη πεντάρα της Μάντσεστερ μετά το 2013 (επί εποχής Σερ Άλεξ Φέργκιουσον), ένα παράσημο δηλαδή στον Σόλσκιερ από νωρίς.

Το πρώτο τέρμα σκόραρε ο Ράσφορντ με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 3'. Στο 29' ο Ερέρα έκανε το 2-0 με σουτ, αλλά η Κάρντιφ κατάφερε να μειώσει με πέναλτι του Καμαράσα στο 38'. Οι "Διάβολοι", πάντως, ήταν αποφασισμένοι και στο 41' έκαναν το 2-1 με τον Μαρσιάλ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λίνγκαρντ έκανε το 4-1 στο 57', ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής διαμόρφωσε το τελικό 5-1 στο 90'. Με το "διπλό" στην Ουαλία η Μάντσεστερ έφτασε τους 29 βαθμούς και βρίσκεται στην 6η θέση με 8 βαθμούς διαφορά από τις Άρσεναλ - Τσέλσι που μοιράζονται την 5η θέση.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ