ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η "Sun" εμπνεύστηκε από τον Μουρίνιο για να αλλάξει το όνομα της Μ. Γιουνάιτεντ!

Manchester United's manager Jose Mourinho gestures to his players from the side lines during their English Premier League soccer match between Manchester United and Newcastle United at Old Trafford in Manchester, England, Saturday, Oct. 6, 2018. (AP Photo/Jon Super)
Manchester United's manager Jose Mourinho gestures to his players from the side lines during their English Premier League soccer match between Manchester United and Newcastle United at Old Trafford in Manchester, England, Saturday, Oct. 6, 2018. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Ο οργισμένος Ζοζέ Μουρίνιο έκανε λόγο για ανθρωποκυνηγητό εις βάρος του μετά την τρομερή ανατροπή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Νιούκαστλ και έδωσε τροφή στην "Sun" για συλλεκτικό πρωτοσέλιδο!

Το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα κόντρα στην Νιούκαστλ ήταν εφιαλτικό για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς βρέθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο πίσω στο σκορ με 2-0, με τον Ντε Χέα να "εκτελείται" ελέω της αδυναμίας των συμπαικτών του να αντιμετωπίσουν τους αντιπάλους τους εντός της μεγάλης περιοχής τους.

Όλα έδειχναν πως οι "κόκκινοι διάβολοι" θα υποχρεώνονταν σε νέα γκέλα που θα έφερνε σε ακόμα πιο δεινή θέση τον Ζοζέ Μουρίνιο στην άκρη του πάγκου, όμως στο τελευταίο 20λεπτο έγινε η απόλυτη ανατροπή.

Ο Μάτα με υποδειγματική εκτέλεση φάουλ στο 70' μείωσε σε 2-1, ο Μαρσιάλ στο 76' με ξερό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή ισοφάρισε 2-2 ενώ ο Σάντσες με κεφαλιά στο 90' υπέγραψε το εντυπωσιακό 3-2 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που προκάλεσε έκρηξη στις εξέδρες του "Ολντ Τράφορντ" αλλά και στον Ζοζέ Μουρίνιο.

"Είμαι 55 ετών. Πρώτη φορά βλέπω τέτοιο ανθρωποκυνηγητό. Μπορώ να το αντέξω αυτό. Μπορώ να ζήσω με αυτό. Κάποια από τα αγόρια, παρά το γεγονός πως δεν είναι στη θέση του άνδρα που τον κυνηγούν, δεν μπορούν να το αντέξουν όλο αυτό.

Με τον τρόπο που αρχίσαμε το ματς, πανικοβλήθηκαν. Κάθε μπάλα που έφτανε στην περιοχή γεννούσε κινδύνους, κάποιες φορές πίστευα ότι θα βάζαμε μέχρι και αυτογκόλ", ήταν μερικές μόνο από τις πολλές ατάκες που μοίρασε ο Μουρίνιο στις δηλώσεις που έκανε στη μεικτή ζώνη μετά το ματς, με τα αγγλικά ΜΜΕ να στέκονται φυσικά στο παράπονό του για τον "πόλεμο" που δέχεται.

Η λέξη δε "manhunt" (ανθρωποκυνηγητό) που χρησιμοποίησε, έδωσε την ευκαιρία στην "Sun" να φτιάξει το πιο εντυπωσιακό πρωτοσέλιδο, με τους ανθρώπους της να ενώνουν τις λέξεις Man Utd και Manhunt...

Η "Sun" εμπνεύστηκε από τον Μουρίνιο για να αλλάξει το όνομα της Μ. Γιουνάιτεντ!
Η "Sun" εμπνεύστηκε από τον Μουρίνιο για να αλλάξει το όνομα της Μ. Γιουνάιτεντ!

Όσον αφορά την "Daily Express" υποστηρίζει στο πρωτοσέλιδό της πως ο "σούπερ σταρ Σάντσες έσωσε τον Μουρίνιο από την απόλυση" ενώ η "Daily Mail" στέκεται στην οργή του Μουρίνιο στο φινάλε...

Η "Sun" εμπνεύστηκε από τον Μουρίνιο για να αλλάξει το όνομα της Μ. Γιουνάιτεντ!
Η "Sun" εμπνεύστηκε από τον Μουρίνιο για να αλλάξει το όνομα της Μ. Γιουνάιτεντ!

Σημειώνεται πως ο Ζοζέ Μουρίνιο "έπαιξε" με την κάμερα τόσο πριν όσο και μετά το φινάλε του αγώνα. Αρχικά με καλή διάθεση όταν έριξε νερό σε κάμερα που τον ακολουθούσε ενώ λίγα δευτερόλεπτα μετά το 3-2 φαίνεται να λέει κάποια "γαλλικά" με πιθανότερους αποδέκτες τους εκπροσώπους του Τύπου.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΥΟ VIDEOS:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ