ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντσεστερ Γ. - Νιουκάστλ 3-2: Τρομερή ανατροπή από 0-2 και νίκη στο 90' η Γιουνάιτεντ!

Manchester United's Alexis Sanchez celebrates after scoring his sides 3rd goal during their English Premier League soccer match between Manchester United and Newcastle United at Old Trafford in Manchester, England, Saturday, Oct. 6, 2018. (AP Photo/Jon Super)
Manchester United's Alexis Sanchez celebrates after scoring his sides 3rd goal during their English Premier League soccer match between Manchester United and Newcastle United at Old Trafford in Manchester, England, Saturday, Oct. 6, 2018. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Η Μάντσεστερ Γ. έχανε στο 10' με 0-2 από τη Νιούκαστλ στο Old Trafford και πέτυχε μια τρομερή ανατροπή, πετυχαίνοντας τρία γκολ μετά το 70', με τον Αλέξις Σάντσες να υπογράφει την ολική ανατροπή και το 3-2 στο 90'! (VIDEO)

Απίστευτο σε εξέλιξη παιχνίδι στο Old Trafford, όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχθηκε τη Νιούκαστλ για την 8η αγωνιστική της Premier League.

Στο 7' ο Κένεντι και στο 10' ο Μούτο πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό στο ματς, σκοράροντας για το 0-2 στο Old Trafford.

Ο Μουρίνιο τράβηξε στον πάγκο τον Μπεγί, που... κουτούλαγε με τον Σμόλινγκ και έριξε στο ματς τον Μάτα, ευελπιστώντας σε άμεση αντίδραση. Οι γηπεδούχοι έχαναν ευκαιρίες και πήγαν στα αποδυτήρια έχοντας να διαχειριστούν μια πολύ δύσκολη εις βάρος τους κατάσταση.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ο Μουρίνιο έριξε στο ματς και τον Φελαϊνί, αλλά το σκορ δεν άλλαζε και ο Πορτογάλος έφτανε ακόμη πιο κοντά στην έξοδο, καθώς το 0-2 παρέμενε στο ματς.

Στο 67' ο Μουρίνιο έπαιξε και το τελευταίο του χαρτί, βάζοντας τον Αλέξις Σάντσες αντί του Ράσφορντ στο παιχνίδι και τρία λεπτά αργότερα η πρώτη χαραμάδα αισιοδοξίας για τους "κόκκινους διαβόλους", ήρθε δια ποδός Χουάν Μάτα.

Φοβερή απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ισπανού και 1-2 στο 70', με τον Μαρσιάλ να εκτελεί τον Ντουμπράβκα μέσα από την περιοχή και να ισοφαρίζει στο 76'!

Η Μάντσεστερ Γ. πίεσε με λύσσα για το γκολ νίκης και το βρήκε στο 90', με τον Αλέξις Σάντσες να σκοράρει με καρφωτή κεφαλιά μετά από σέντρα του Γιανγκ, για το τελικό 3-2 στο Old Trafford.

Ανατροπή που έδωσε το φιλί της ζωής στον Μουρίνιο, που τουλάχιστον για την ώρα παραμένει προπονητής των "κόκκινων διαβόλων".

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.:Ντε Χέα, Γιανγκ, Μπεγί (19' Μάτα), Σμόλινγκ, Σο, Μάτιτς, Πογκμπά, ΜακΤόμινεϊ (46' Φελαϊνί), Μαρσιάλ, Ράσφορντ (67' Σάντσες), Λουκακού.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ:Ντουμπράβκα, Γέντλιν, Λασέλ, Φερνάντες, Μανκίγιο, Σέλβι, Ντιαμέ, Ρίτσι, Κένεντι (68' Μέρφι), Αγιόθε Πέρεθ (88' Χοσέλου), Μούτο (79' Άτσου).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

AP Photo/Jon Super

Τα γκολ της αναμέτρησης:









ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ