ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιουβέντους - Γιουνάιτεντ: Η ανατροπή της Μάντσεστερ στο Τορίνο θύμισε 1999 (VIDEO)

ManU players celebrate at the end of the Champions League group H soccer match between Juventus and Manchester United at the Allianz stadium in Turin, Italy, Wednesday, Nov. 7, 2018. Manchester won 2-1. (AP Photo/Antonio Calanni)
ManU players celebrate at the end of the Champions League group H soccer match between Juventus and Manchester United at the Allianz stadium in Turin, Italy, Wednesday, Nov. 7, 2018. Manchester won 2-1. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Η τελευταία φορά που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε ανατροπή στο Champions League με δύο γκολ στα τελευταία πέντε λεπτά, όπως έκανε με τη Γιουβέντους, ήταν στο νικηφόρο τελικό του 1999 απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου. (VIDEO)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέτυχε παλικαρίσια ανατροπή στο Τορίνο απέναντι στη Γιουβέντους. Βρέθηκε να χάνει 1-0 από καταπληκτικό γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά με φάουλ του Μάτα στο 86' και αυτογκόλ του Μπονούτσι στο 90', οι Κόκκινοι Διάβολοι νίκησαν με 2-1, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Η τελευταία φορά που η Γιουνάιτεντ νίκησε σε αγώνα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με ανατροπή, με δύο γκολ στα τελευταία πέντε λεπτά, ήταν το μακρινό 1999, στον τελικό με τη Μπάγερν Μονάχου, στο Καμπ Νόου.

Τότε οι Βαυαροί είχαν προηγηθεί με γκολ του Μπάσλερ στο 6', αλλά με τέρματα των Σέριγχαμ (91') και Σόλσιερ (93'), η ομάδα του Άλεξ Φέργκιουσον σόκαρε τη γερμανική ομάδα και κατέκτησε το τρόπαιο.

AP Photo/Antonio Calanni

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ