ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Φέρντιναντ: "Δεν είναι πέναλτι αυτό!"

Φέρντιναντ: "Δεν είναι πέναλτι αυτό!"

Ο Ρίο Φέρντιναντ πανηγύρισε την πρόκριση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, χάρηκε με το πέναλτι που δόθηκε στο τέλος, αλλά για τον ίδιο δεν υπήρχε παράβαση και διαφώνησε με τον διαιτητή της εκπομπής που συμμετέχει στο BT Sport.

Ο Ρίο Φέρντιναντ στηρίζει με πάθος τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και χάρηκε όσο τίποτα με το πέναλτι που δόθηκε στο τέλος με χρήση VAR και με το οποίο η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League!

Βέβαια, επειδή υπήρξε αμυντικός και μάλιστα τεράστιας κλάσης, αντιλαμβάνεται πως όταν θέλεις να αμυνθείς και να έχεις ισορροπία, οφείλεις να χρησιμοποιείς και τα χέρια σου. Για το λόγο αυτό, διαφωνεί ότι υπήρξε παράβαση στο πέναλτι που κέρδισαν οι "κόκκινοι διάβολοι".

Ο διαιτητής, Πίτερ Γουόλτον, ο οποίος συμμετέχει στην εκπομπή του BT Sport, που είναι στο πάνελ της ο Φέρντιναντ, τόνισε πως υπήρχε πέναλτι και σωστά καταλογίστηκε. Ο Φέρντιναντ όμως έχει διαφορετική άποψη και την ανέλυσε διεξοδικά, κάνοντας συγκεκριμένες κινήσεις με τα χέρια του.

Βέβαια, δεν έκρυψε ότι χάρηκε πολύ που καταλογίστηκε η εσχάτη των ποινών, όμως ήθελε να δείξει και την δίκαιη πλευρά του...

Δείτε το σχετικό VIDEO:

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ