ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ατάκα-φωτιά του Μουρίνιο για το... νερό στη συνέντευξη Τύπου!

ManU coach Jose Mourinho gestures during the Champions League group H soccer match between Manchester United and Young Boys at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Tuesday Nov. 27, 2018. (AP Photo/Jon Super)
ManU coach Jose Mourinho gestures during the Champions League group H soccer match between Manchester United and Young Boys at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Tuesday Nov. 27, 2018. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ήταν σε τρελά κέφια μετά το χορταστικό 4-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Φούλαμ και χάρισε μία απολαυστική ατάκα λίγο πριν αρχίσει η συνέντευξη Τύπου.

Ποιος είδε τον Ζοζέ Μουρίνιο και δεν... έπεσε κάτω από όσους βρέθηκαν στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του "Ολντ Τράφορντ" μετά το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Φούλαμ;

Λογικά... ουδείς! Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε τρομερή διάθεση για να αστειευτεί μετά την "τεσσάρα" της ομάδας του απέναντι στους Λονδρέζους (πρώτη φορά που η Γιουνάιτεντ πέτυχε τέσσερα τέρματα σε επίσημο παιχνίδι της μετά τον Ιανουάριο του 2018 κόντρα στην Γέοβιλ) και το έκανε με τρόπο μοναδικό.

Διαπιστώνοντας πως δεν υπήρχε κάποιο ποτήρι με νερό στο μέρος που θα έκανε τις δηλώσεις του, θυμήθηκε την απροθυμία της διοίκησης της Γιουνάιτεντ να του κάνει τις μεταγραφές που ζητούσε το περασμένο καλοκαίρι και την "κάρφωσε" με ατάκα-φωτιά.

"Αποταμιεύουμε λεφτά; Όχι, νερό! Αποταμιεύουμε λεφτά για τον Ιανουάριο;", ήταν τα λόγια του 55χρονου Πορτογάλου τεχνικού, που λίγη ώρα νωρίτερα είχε δηλώσει για το ματς στην κάμερα του "Sky Sports":


"Το πρώτο ημίχρονο ήταν πραγματικά καλό, δεν δώσαμε καμία ευκαιρία στην Φούλαμ. Ήμασταν δυνατοί, επιθετικοί και είχαμε ένταση. Για κάποια διαστήματα παίξαμε όμορφο ποδόσφαιρο. Το πρώτο ημίχρονο ήταν τέλειο.

Στο δεύτερο μέρος ο Ρανιέρι έκανε δύο αλλαγές που βελτίωσαν την ομάδα του και μας δημιούργησαν προβλήματα που δεν είχαμε στο πρώτο μέρος. Επιπλέον, πιστεύω ότι υπήρχε κούραση στους παίκτες μου".

Photo Credits: AP Photo/Jon Super

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ