ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Στέρλινγκ: "Ο Πεπ δεν είδε το πέναλτι, του είπα ότι το έστειλα στο Γάμα"

Manchester City's Raheem Sterling celebrates with trophy after winning the English League Cup final soccer match between Chelsea and Manchester City at Wembley stadium in London, England, Sunday, Feb. 24, 2019. (AP Photo/Alastair Grant)
Manchester City's Raheem Sterling celebrates with trophy after winning the English League Cup final soccer match between Chelsea and Manchester City at Wembley stadium in London, England, Sunday, Feb. 24, 2019. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ χάρισε στην Μάντσεστερ Σίτι το πρώτο της τρόπαιο τη φετινή σεζόν και στις πρώτες του δηλώσεις αποκάλυψε πως ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν είδε το νικητήριο πέναλτι (VIDEO).

Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι οδηγήθηκαν στα πέναλτι μετά τη "λευκή" ισοπαλία για 120 λεπτά (σε κανονική διάρκεια και ημίωρη παράταση) στον τελικό του Carabao Cup και εκεί έλαμψε το άστρο του Ραχίμ Στέρλινγκ στο φινάλε.

Ο Άγγλος διεθνής μεσοεπιθετικός ανέλαβε να εκτελέσει το πέμπτο και τελευταίο πέναλτι της ομάδας του στη ρωσική ρουλέτα με το σκορ στο 3-3 και δεν λάθεψε, στέλνοντας τη μπάλα ψηλά στο "παράθυρο" της δεξιάς γωνίας του Κέπα και στον... ουρανό της ευτυχίας πάνω από 30.000 φίλους των "πολιτών" που βρέθηκαν στις εξέδρες του "Γουέμπλεϊ".

Στις δηλώσεις μάλιστα που έκανε στο περιθώριο της απονομής του τροπαίου (τρίτο στην καριέρα του μετά από το πρωτάθλημα Αγγλίας και το League Cup που πήρε την περασμένη σεζόν με την Σίτι), ο Στέρλινγκ αποκάλυψε πως ο Γκουαρδιόλα δεν είδε... live την εκτέλεσή του.

"Ο Πεπ δεν είδε το πέναλτι, του είπα ότι το έστειλα στο Γάμα της εστίας της Τσέλσι", είπε μεταξύ άλλων ο πανευτυχής Στέρλινγκ, που ονειρεύεται όπως και οι συμπαίκτες του να ολοκληρώσουν τη φετινή σεζόν με τέσσερα τρόπαια από τη στιγμή που η Σίτι είναι μέσα σε όλους τους στόχους της (Premier League, FA Cup, Champions League).

Photo Credits: AP Photo/Alastair Grant

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το Carabao Cup στην Σίτι, 4-3 την Τσέλσι στα πέναλτι!

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ