ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Σε κώμα ο οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι

Manchester City fans celebrate Manchester City's Bernardo Silva goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Burnley at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Oct. 20, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City fans celebrate Manchester City's Bernardo Silva goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Burnley at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Oct. 20, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι που χτυπήθηκε στο παιχνίδι με τη Σάλκε στο Γκελζενκίρχεν, βρίσκεται σε κώμα. Δύσκολες ώρες για τον 32χρονο και την οικογένειά του. Η δήλωση του Πεπ Γκουαρδιόλα για το συμβάν.

Σε κώμα βρίσκεται ο οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος χτυπήθηκε την Τετάρτη (21/2) στο περιθώριο της αναμέτρησης της ομάδας του με τη Σάλκε στο Γκελζενκίρχεν, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τους "16" του Champions League. Ο 32χρονος, που είχε δώσει το παρών στην αναμέτρηση με τη μητέρα του, τον πατέρα του και την αδελφή του, διεκομίσθη στο νοσοκομείο, αλλά τα νέα δεν είναι ευχάριστα.

Ο τεχνικός της Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, ανέφερε: "Το μάθαμε την επομένη του αγώνα. Φυσικά είναι φρικτά νέα. Δυστυχώς συνέβη. Οι σκέψεις μας και οι ευχές μας είναι στην οικογένειά του. Ελπίζω η γερμανική αστυνομία να δώσει λύση στο πρόβλημα και, το πιο σημαντικό, να συνέλθει ο άτυχος φίλος".

Ο 32χρονος Άγγλος, που δέχτηκε επίθεση από οπαδούς της Σάλκε τραυματίστηκε στο κεφάλι. Υπενθυμίζεται ότι η Σίτι νίκησε 3-2 και εξασφάλισε πλεονέκτημα για πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ