ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Nταβίδ Σίλβα: "Οταν έχω κάποιο πρόβλημα σκέφτομαι πώς επέζησε το παιδί μου"

Manchester City's David Silva passes the ball during the English Premier League soccer match between Manchester City and Huddersfield Town at Etihad stadium in Manchester, England, Sunday, May 6, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's David Silva passes the ball during the English Premier League soccer match between Manchester City and Huddersfield Town at Etihad stadium in Manchester, England, Sunday, May 6, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο Νταβίδ Σίλβα μίλησε για την αγωνία με την οποία έζησε την περιπέτεια του γιου του, Ματέο, καθώς παρουσιάστηκαν επιπλοκές μετά τη γέννησή του και χρειάστηκε να νοσηλευθεί για πέντε μήνες.

Ο γιος του Νταβίδ Σίλβα, Ματέο, γεννήθηκε πρόωρα, αλλά παρουσίασε επιπλοκές που τον υποχρέωσαν να παραμείνει υπό νοσηλεία για πέντε μήνες. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι εξομολογήθηκε σε συνέντευξή του στη "Sun" την αγωνία με την οποία έζησε την περιπέτεια του παιδιού και ξεκαθάρισε ότι άλλαξε τις προτεραιότητες που είχε στη ζωή του.

"Ήμουν πεθαμένος από το φόβο μου. Ήταν δύσκολο διάστημα, ήταν οι πιο δύσκολοι μήνες της ζωής μου. Πήγα στην Ισπανία και μίλησα με τους γιατρούς, έδιναν διαφορετικές απαντήσεις, δεν ξέραμε τι θα συνέβαινε αύριο. Δεν μπορείς να συγκεντρωθείς 100% στη δουλειά σου ή σε όποιο επάγγελμα κάνεις, όταν έχεις ένα τέτοιο πρόβλημα.

Όταν φθάνεις στα αποδυτήρια και κοιτάζεις το κινητό σου, ξεκινάς κι αναρωτιέσαι. Τι συμβαίνει; Βελτιώνεται; Τι θα γίνει; Εάν έχω κάποιο πρόβλημα κι αισθάνομαι "πεσμένος", σκέφτομαι αυτό. Το παιδί μου πέρασε δύσκολα, αλλά με βοηθά να είμαι πιο δυνατός. Ο Θεός τον βοήθησε και είναι καλά τώρα. Πρέπει να τον επιβλέπω όλη την ώρα. Προσεύχομαι κι όλα πηγαίνουν καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος και 100% έτοιμος για τη νέα σεζόν. Άλλαξε τον τρόπο που σκέφτομαι, την κοσμοθεωρία μου. Άλλαξε την προτεραιότητά μου, τώρα είναι η οικογενειακή ζωή. Αλλά, δεν άλλαξε τον τρόπο που βλέπω το ποδόσφαιρο", υποστήριξε ο 32χρονος Ισπανός.

Photo credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ