ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Ραντεβού διοίκησης - παικτών μετά την τιμωρία από την UEFA

Manchester City players prepare to take a free kick during the English Premier League soccer match between Manchester City and Crystal Palace at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Jan. 18, 2020. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City players prepare to take a free kick during the English Premier League soccer match between Manchester City and Crystal Palace at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Jan. 18, 2020. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο αποκλεισμός της Σίτι από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τις δύο επόμενες σεζόν έφερε ισχυρούς τριγμούς στην ομάδα, με τους διοικούντες να συγκαλούν έκτακτο μίτινγκ για να μιλήσουν στους παίκτες.

Αν οι τελευταίοι μήνες φάνταζαν δύσκολοι για τους οπαδούς της Μάντσεστερ Σίτι, βλέποντας την ομάδα τους να μένει πολύ πίσω από την Λίβερπουλ και να παραδίδει τα σκήπτρα της πρωταθλήτριας μετά από δύο σερί κατακτήσεις, τότε τα δύο τελευταία 24ωρα είναι εφιαλτικά.

Και αυτό γιατί η UEFA τιμώρησε τους πολίτες με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τις δύο επόμενες σεζόν λόγω σοβαρής παραβίασης του οικονομικού Fair Play (επιβάλλοντας επίσης πρόστιμο ύψους 30.000.000 ευρώ) και δημιούργησε καθεστώς αβεβαιότητας μέσα στην ομάδα.

Απόδειξη το σημερινό δημοσίευμα της "Telegraph", με την αγγλική εφημερίδα να αποκαλύπτει πως μέσα σε λίγες ώρες από τη στιγμή που έσκασε η είδηση-βόμβα, οι διοικούντες τον σύλλογο ήρθαν σε επαφή με τους παίκτες για έκτακτο μίτινγκ με τον εκτελεστικό διευθυντή της ομάδας, Φεράν Σοριάνο.

Manchester City players celebrate with Ilkay Gundogan, center, after he scored his side's first goal during the group C Champions League soccer match between Manchester City and Shakhtar Donetsk at the Etihad Stadium in Manchester, England, Tuesday, Nov. 26, 2019. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester City players celebrate with Ilkay Gundogan, center, after he scored his side's first goal during the group C Champions League soccer match between Manchester City and Shakhtar Donetsk at the Etihad Stadium in Manchester, England, Tuesday, Nov. 26, 2019. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

"Γραπτά μηνύματα και μηνύματα σε WhatsApp στάλθηκαν εντός μίας ώρας από την ανακοίνωση της απόφασης, όπου ζήτησαν από τους παίκτες να παραστούν σε μίτινγκ το μεσημέρι του Σαββάτου την ώρα του φαγητού", ανέφερε η εφημερίδα, τονίζοντας πως ο Σοριάνο κλήθηκε να ενημερώσει τους παίκτες για την στρατηγική που θα ακολουθήσει η διοίκηση μετά την επιβολή της ποινής.

Σε περίπτωση μάλιστα που δεν πέσει η ποινή της Μάντσεστερ Σίτι μετά την προσφυγή της στο CAS, τα αγγλικά ΜΜΕ εκτιμούν πως είναι πιθανό η ομάδα να αποχαιρετήσει αρκετούς παίκτες της, από τη στιγμή που δεν θα μπορεί να τους προσελκύσει με το δέλεαρ της διάκρισης στο Champions League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ