ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρντιόλα: "Δεν μπορώ να πείσω τον Σίλβα να μείνει"

Manchester City's David Silva celebrates after scoring his sides first goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Watford at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Sept. 21, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's David Silva celebrates after scoring his sides first goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Watford at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Sept. 21, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα παραδέχτηκε πως έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να πείσει τον Νταβίντ Σίλβα να παραμείνει στην Σίτι, αλλά εκείνος έχει πάρει την απόφασή του. (VIDEO)

Μετά από δέκα χρόνια με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι ο Νταβίντ Σίλβα έχει πάρει την απόφασή του να αποχωρήσει. Στα 34 χρόνια του πια ο σπουδαίος μέσος θέλει να γυρίσει στην πατρίδα του για να κλείσει την καριέρα του.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα παραδέχτηκε πως έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να πείσει τον Νταβίντ Σίλβα να παραμείνει στην Σίτι, αλλά εκείνος έχει πάρει την απόφασή του.

Ο Καταλανός κόουτς τόνισε μετά το ματς: "Έχει αποφασίσει να φύγει, το έχει πει πολλές φορές, νομίζω ότι θέλει να τελειώσει από την ομάδα έχοντας παίξει 10 σεζόν. Είναι σε εκπληκτική κατάσταση μετά την καραντίνα. Έπαιξε άλλο ένα εξαιρετικό παιχνίδι, σκόραρε και πάλι ένα φανταστικό γκολ. Δεν μπορώ να τον πείσω να μείνει. Ευτυχώς θα έρθει για ένα αποχαιρετιστήριο παιχνίδι το οποίο αξίζει για την εκπληκτική του καριέρα στην ομάδα".

Αν δεν έχετε δει την γκολάρα στην οποία αναφέρεται ο Γκουαρντιόλα απλά δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ