ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Θα μείνω αν δεν με διώξουν"

Γκουαρδιόλα: "Θα μείνω αν δεν με διώξουν"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα εξέφρασε για πρώτη φορά την άποψή του για την τιμωρία που επιβλήθηκε στη Μάντσεστερ Σίτι και ισχυρίστηκε πως αν η διοίκηση δεν τον απολύσει, τότε δεδομένα θα παραμείνει.

Μετά τον αγώνα κόντρα στη Γουέστ Χαμ, ο Πεπ Γκουαρδιόλα τοποθετήθηκε για πρώτη φορά για την τιμωρία που επιβλήθηκε στη Μάντσεστερ Σίτι. Η UEFA τιμώρησε με διετή αποκλεισμό τους Πολίτες από την Ευρώπη, ενώ τους επιβλήθηκε πρόστιμο 30.000.000 ευρώ.

Ο Καταλανός τεχνικός αφού εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στη διοίκηση για τις επόμενες ενέργειές τους, ρωτήθηκε για το μέλλον του στο κλαμπ και απάντησε:

"Αν δεν με απολύσουν, κάτι που θα μπορούσε να συμβεί, θα μείνω. 100%, περισσότερο από ποτέ. Γιατί το θέλω. Θέλω να βοηθήσω το κλαμπ να συνεχίσει σε αυτό το επίπεδο. Γιατί να φύγω; Ένα μήνα πριν έλεγα ότι μου αρέσει που είμαι εδώ. Είμαι αισιόδοξος. Εγώ μίλησα με τους παίκτες, έχουμε πει να συνεχίσουμε αυτούς τους τρεις μήνες για να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε".

Όταν ο τεχνικός της Σίτι ρωτήθηκε για τις δηλώσες του προέδρου της Μπαρτσελόνα, Μπαρτομέου, που είχε στηρίξει την τιμωρία των Πολιτών, ο Γκουαρδιόλα απάντησε: " Περιμένετε την έφεση. Μη μιλάτε πολύ, γιατί όλοι εμπλέκονται σε διάφορες καταστάσεις κάποιες φορές".

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε 2-0 της Γουέστ Χαμ για την 26η αγωνιστική της Premier League, παιχνίδι στο οποίο οι οπαδοί σήκωσαν πανό πάνω στο οποίο αναγραφόταν "UEFA Mafia", με αφορμή την τιμωρία των "Πολιτών".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ