ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Έβερτον - Σίτι 1-3: Νίκη με καρδιοχτύπι και μαγικό Μαχρέζ

Manchester City's Gabriel Jesus, centre, celebrates scoring his side's first goal of the game against Everton during their English Premier League soccer match at Goodison Park in Liverpool, England, Saturday Sept. 28, 2019. (Peter Byrne/PA via AP)
Manchester City's Gabriel Jesus, centre, celebrates scoring his side's first goal of the game against Everton during their English Premier League soccer match at Goodison Park in Liverpool, England, Saturday Sept. 28, 2019. (Peter Byrne/PA via AP) AP

Σ' ένα φοβερό ματς στο Γκούντισον Παρκ, η Έβερτον προσπάθησε πολύ να κάνει "δώρο" στη μισητή Λίβερπουλ, αλλά η κλάση των παικτών της Σίτι και η αστοχία των γηπεδούχων το εμπόδισαν. Τελικό 3-1 και 5 βαθμούς από την κορυφή ο Πεπ (VIDEO).

H Σίτι νίκησε την Έβερτον στο Γκούντισον Παρκ με 3-1 για την 7η αγωνιστική της Premier League, αλλά τα χρειάστηκε αρκετές φορές την ώρα του ματς για να φτάσει στο διπλό. Οι ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου ομάδας αδυνατούσαν σε κλασικές στιγμές να παραβιάσουν την εστία του φοβερού, Έντερσον.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας, λοιπόν, προηγήθηκαν στο 24' με τον Ζεσούς ο οποίος άρχισε στο παιχνίδι αντί του Αγκουέρο και έκανε τη δουλειά του όπως έπρεπε για το 1-0. Την ασίστ στον Βραζιλιάνο μοίρασε ο "εγκέφαλος" Κέβιν Ντε Μπράινε:

Στη συνέχεια, όμως, η αξιόμαχη Έβερτον δεν το έβαλε κάτω. Πίεσε και ισοφάρισε με περιπετειώδη τρόπο. Ο Κόλμαν έδωσε την ασίστ και ο Κάλβερτ - Λιούιν με κεφαλιά ψαράκι ισοφάρισε σε 1-1 στο 33':

Από και έπειτα το ματς άνοιξε. Η Έβερτον με μεγάλο της όπλο τα στημένα απείλησε αρκετές φορές τους φιλοξενούμενους. Ωστόσο, ο συγκλονιστικός Έντερσον με αυταπάρνηση έπεφτε στις γωνίες του και σταματούσε τον Μίνα που έκανε ό,τι ήθελε στον αέρα του Γκουαρδιόλα.

Πέραν από τον κορυφαίο Έντερσον, σούπερ εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Μαχρέζ. Ο Αλγερινός με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 71' νίκησε τον Πίκφορντ που δεν μπόρεσε να κάνει κάτι, έστω κι αν η μπάλα πήγε στη γωνία του. Δείτε πώς έγινε το 2-1:

Και μετά το 2-1, πάντως, η ομάδα του Μάρκο Σίλβα το προσπάθησε πολύ να βάλει εμπόδιο στην Σίτι. Εν τέλει στο 84' οι πρωταθλητές βρήκαν ένα ακόμα γκολ και τελείωσαν το ματς. Ο κορυφαίος Μαχρέζ μοίρασε στον Αγκουέρο και ο Αργεντινός με τη σειρά του στον Στέρλινγκ ο οποίος με πλασέ που πρώτα χτύπησε στο δοκάρι διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Αυτό ήταν το 100ο γκολ του Άγγλου επιθετικού σε συλλογικό επίπεδο (77 με τη Σίτι και 33 με την Λίβερπουλ):

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ (28/9)

Σέφιλντ - Λίβερπουλ 0-1

Άστον Βίλα - Μπέρνλι 2-2

Γουλβς - Γουότφορντ 2-0

Κρίσταλ Πάλας - Νόριτς 2-0

Μπόρνμουθ - Γουέστ Χαμ 2-2

Τότεναμ - Σαουθάμπτον 2-1

Τσέλσι - Μπράιτον 2-0

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (29/9)

18:30 Λέστερ - Νιουκάστλ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ (20/9)

22:00 Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ