ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Το λάθος του Φαν Ντάικ που παραλίγο να κοστίσει στην Λίβερπουλ

Liverpool's Virgil van Dijk during the English Premier League soccer match between Liverpool and Watford at Anfield stadium in Liverpool, England, Saturday, Dec. 14, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Virgil van Dijk during the English Premier League soccer match between Liverpool and Watford at Anfield stadium in Liverpool, England, Saturday, Dec. 14, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ υπέπεσε σε λάθος που δεν συνηθίζει. Ευτυχώς για τον ίδιο και τη Λίβερπουλ, ο Ντιόγκο Ζότα που έκλεψε τη μπάλα από τον Ολλανδό στόπερ, νικήθηκε από τον Άλισον. Δείτε τη φάση. (VIDEO)

Στο 67ο λεπτό του αγώνα Λίβερπουλ - Γουλβς, ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ αδράνησε, έχασε τη μπάλα και το λάθος του παραλίγο να κοστίσει. Ο Ολλανδός καθυστέρησε, ο Ντιόγκο Ζότα το εκμεταλλεύτηκε, αλλά το σουτ που έκανε μέσα από την περιοχή και δεξιά, έδιωξε σε κόρνερ ο Άλισον.

Η Λίβερπουλ κράτησε τελικά το 1-0 και έφτασε τους 55 βαθμούς στην Premier League, με 18 νίκες και μόλις μία ισοπαλία. Δείτε το λάθος του Φαν Ντάικ:

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ