ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ο Τζόρνταν Χέντερσον MVP της Premier League στην ψηφοφορία του BBC

Liverpool's Jordan Henderson celebrates after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Liverpool at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Thursday, Jan. 23, 2020. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Jordan Henderson celebrates after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Liverpool at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Thursday, Jan. 23, 2020. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Η ψηφοφορία του BBC ολοκληρώθηκε και ο αρχηγός της Λίβερπουλ, Τζόρνταν Χέντερσον, αναδείχθηκε με ποσοστό 23% ο πολυτιμότερος παίκτης της σεζον 2019/20 στην Premier League.

Η σεζόν 2019/20 δεν έχει ολοκληρωθεί και ουδείς μπορεί να εκτιμήσει αν θα ολοκληρωθεί, ωστόσο η Λίβερπουλ έχει "κλειδώσει" τον τίτλο και η διαφορά της με τη Μάντσεστερ Σίτι δεν μπορεί να ανατραπεί.

Ό,τι κι αν συμβεί, είτε επιστρέψει η δράση, είτε διακοπεί οριστικά η χρονιά, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θα αισθάνεται δίκαια πρωταθλήτρια και αυτό φαίνεται πως θεωρεί και το κοινό της Premier League καθώς στην ψηφοφορία του BBC για τον πολυτιμότερο παίκτη της περιόδου οι τέσσερις από τους πέντε πρώτους είναι αθλητές του Γερμανού.

Ο 29χρονος Τζόρνταν Χέντερσον αναδείχθηκε MVP με ποσοστό 23%, για να ακολουθήσει στη δεύτερη θέση ο Σαντιό Μανέ με 17%, στην τρίτη θέση ο Κέβιν ντε Μπράινε με 14%, στην τέταρτη ο Βίρτζιλ βαν Ντάικ με 12% και στην πέμπτη ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ με 11%.

Την κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν απαρτίζουν οι: Άλισον (Λίβερπουλ), Αλεξάντερ-Άρνολντ (Λίβερπουλ), Ρόμπερτσον (Λίβερπουλ), Σογιουντσού (Λέστερ), Ντε Μπράινε (Μάντσεστερ Σίτι), Χέντερσον (Λίβερπουλ), Φερνάντες (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Σαλάχ (Λίβερπουλ), Αγκουέρο (Μάντσεστερ Σίτι), Μανέ (Λίβερπουλ).

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ