ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ο Κλοπ "εξαφάνισε" τον Μάρκοβιτς

Liverpool's Steven Gerrard, center, celebrates scoring with teammates Lazar Markovic, left, and Jordon Ibe during the English Premier League soccer match between Liverpool and Tottenham Hotspur at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday Feb. 10, 2015. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool's Steven Gerrard, center, celebrates scoring with teammates Lazar Markovic, left, and Jordon Ibe during the English Premier League soccer match between Liverpool and Tottenham Hotspur at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday Feb. 10, 2015. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Ο Σέρβος εξτρέμ, Λαζάρ Μάρκοβιτς, τέθηκε εκτός πλάνων του Γερμανού προπονητή της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ. Εκτός της 25άδας των "κόκκινων" ο 24χρονος.

Ο Γιούργκεν Κλοπ έφτιαξε τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα μπορεί να χρησιμοποιεί στη διάρκεια της τρέχουσας περιόδου και ο Λαζάρ Μάρκοβιτς δεν είναι μέσα. Ούτε καν στην 25άδα του Γερμανού προπονητή χώρεσε ένας ποδοσφαιριστής, τον οποίο το καλοκαίρι του 2014 η Λίβερπουλ αγόρασε 25 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με τη "Mirror", ο Γιούργκεν Κλοπ έφτιαξε τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα μπορεί να χρησιμοποιεί στη διάρκεια της τρέχουσας περιόδου και ο 24χρονος δεν είναι μέσα. Ούτε καν στην 25άδα του Γερμανού προπονητή den χώρεσε ένας ποδοσφαιριστής, τον οποίο το καλοκαίρι του 2014 η Λίβερπουλ αγόρασε 25 εκατομμύρια και δεν τον είδε ποτέ να φέρνει πίσω τα λεφτά του.

Η πιο πρόσφατη εμφάνιση του Μάρκοβιτς με τα κόκκινα ήταν στις 2 Μαΐου του 2015, στο 2-1 επί της ΚΠΡ για το αγγλικό πρωτάθλημα. O Σέρβος ακούστηκε για τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, το ίδιο και για την Άντερλεχτ, όμως δεν προχώρησε τίποτα και έμεινε στη Λίβερπουλ, η οποία δεν τον υπολογίζει και ουσιαστικά πρόκειται για μια σιωπηρή τιμωρία του το γεγονός πως μπαίνει στον... πάγο.

Από δανεισμό σε δανεισμό πήγε ο Μάρκοβιτς (έπαιξε σε Φενέρμπαχτσε, Σπόρτινγκ, Χαλ, Άντερλεχτ) και δεν θ' αποφέρει το παραμικρό σε έσοδα, δεδομένου ότι το επόμενο καλοκαίρι το πενταετές συμβόλαιό του λήγει. Μια μετεγγραφή που δεν έπιασε ποτέ...

AP Photo/Jon Super

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ