ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ο Κλοπ είχε εισηγηθεί την απόκτηση Ριμπερί στην Λίβερπουλ

Bayern's Franck Ribery applaudes prior to the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Eintracht Frankfurt in Munich, Germany, Saturday, May 18, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Franck Ribery applaudes prior to the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Eintracht Frankfurt in Munich, Germany, Saturday, May 18, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Ο Γιούργκεν Κλοπ ήθελε στο Άνφιλντ τον πολύπειρο σταρ, Φρανκ Ριμπερί, ωστόσο η μεταγραφή του Γάλλου στην Λίβερπουλ δεν προχώρησε.

Ο Φρανκ Ριμπερί αποχώρησε από την Μπάγερν Μονάχου στα 36 του χρόνια, ωστόσο θα μπορούσε να συνεχίσει να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο και την νικήτρια του περσινού Champions League, Λίβερπουλ. Ναι, σύμφωνα με την Equipe οι "Κόκκινοι" ήθελαν να εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους τον σπουδαίο ποδοσφαιριστή.

Στο θέμα που παρουσιάζει το προαναφερθέν Μέσο, αναφέρεται ότι ο Γιούργκεν Κλοπ εισηγήθηκε στη διοίκηση του κλαμπ την απόκτηση του Ριμπερί. Οι διοικούντες την ομάδα έδωσαν το "ok" να προχωρήσει την απόκτηση, όμως με έναν όρο. Για να ερχόταν στο Ανφιλντ ο Ριμπερί, θα έπρεπε να άδειαζε το ρόστερ με κάποια βαρβάτη αποχώρηση που εν τέλει δεν έγινε.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ