ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ο Κλοπ είναι "δεμένος" στη Λίβερπουλ με τεράστια ρήτρα

Liverpool manager Juergen Klopp, left, applauds to supporters at the end of the Champions League quarterfinals, 2nd leg, soccer match between FC Porto and Liverpool at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, April 17, 2019. (AP Photo/Luis Vieira)
Liverpool manager Juergen Klopp, left, applauds to supporters at the end of the Champions League quarterfinals, 2nd leg, soccer match between FC Porto and Liverpool at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, April 17, 2019. (AP Photo/Luis Vieira) AP

Η Γιουβέντους φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Κλοπ και τα αγγλικά Μέσα υποστηρίζουν ότι η Λίβερπουλ πρέπει να πληρωθεί με μπόλικα εκατομμύρια για ν' αφήσει τον Γερμανό αναμορφωτή της να φύγει.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι πήρε "διαζύγιο" από τη Γιουβέντους, η θέση του προπονητή της ομάδας του Κριστιάνο Ρονάλντο ορφάνεψε και πολλοί είναι οι διεκδικητές της. Μερικά ονόματα απ' αυτά που έχουν γραφτεί ανά τον κόσμο είναι των: Μουρίνιο, Σάρι, Κόντε, Ινζάγκι και Κλοπ.

Τα περισσότερα Μέσα στην Αγγλία, πάντως, στάθηκαν στην περίπτωση του Γιούργκεν Κλοπ, διότι πρόκειται για τον άνθρωπο που άλλαξε τη Λίβερπουλ, την έχει πάει σε τρεις ευρωπαϊκούς τελικούς και εφέτος έχασε στο νήμα το πρωτάθλημα που αναζητούν στο "Ανφιλντ" κοντά τρεις δεκαετίες.

Μπορεί κανείς, τόσο απλά, να πάρει τον Κλοπ από τους "Κόκκινους"; Σύμφωνα με τους Άγγλους μόνο εύκολο δεν είναι διότι θα χρειαστούν πολλά εκατομμύρια ώστε ο Γερμανός να σπάσει το συμβόλαιό του και συνεχίσει αλλού. Ο προπονητής της Λίβερπουλ συνδέεται με την ομάδα έως το 2022, βάσει συμβολαίου, και για να φύγει θα χρειαστεί να μπουν στα ταμεία των φιναλίστ του Champions League: 36.000.000 ευρώ.

Το συγκεκριμένο ποσό, υποστηρίζει στο ρεπορτάζ της η Mirror, πως είναι η ρήτρα αποδέσμευσης του Κλοπ και αν μη τι άλλο πρόκειται για μία πανάκριβη περίπτωση για τη θέση του προπονητή.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ