ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ο Κάραγκερ "κάρφωσε" τον Μπαλοτέλι

Ο Κάραγκερ "κάρφωσε" τον Μπαλοτέλι

Οι Τζέιμι Κάραγκερ και Γκάρι Νέβιλ συμφώνησαν στην ανάλυσή τους για το Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης πως ο Μάριο Μπαλοτέλι επιβάλλεται να μείνει στον... πάγκο. Διαβάστε το λόγο (video).

Λίγο πριν πάρουν θέση στο χορτάρι του "Άνφιλντ" 15 Κύπελλα Πρωταθλητριών (τα πέντε της Λίβερπουλ και τα 10 της Ρεάλ Μαδρίτης) οι πρώην ποδοσφαιριστές και νυν τηλεσχολιαστές για την αγγλική τηλεόραση Τζέιμι Κάραγκερ και Γκάρι Νέβιλ κλήθηκαν να καταθέσουν τις απόψεις τους για το πώς θα πρέπει να παραταχθεί η Λίβερπουλ ώστε να έχει τύχη στον αγώνα.

Η άποψη που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση είναι αυτή του άλλοτε υπαρχηγού των "κόκκινων", Τζέιμι Κάραγκερ, ο οποίος προέτρεψε τον Μπρένταν Ρότζερς να υϊοθετήσει ένα αμυντικό σχήμα απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης από το οποίο θα απουσιάζει ο Μάριο Μπαλοτέλι.

Ανέφερε συγκεκριμένα -στην εκπομπή "Monday Night Football" του Sky Sports- πως η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ πρέπει να έχει για μοναδικές επιθετικές αιχμές τους Φιλίπε Κοουτίνιο και Ραχίμ Στέρλινγκ ενώ για να δικαιολογήσει την άποψή του για τον εξοστρακισμό του "Super Mario" από το αρχικό σχήμα, είπε:

"Δεν τρέχει αρκετά. Η Λίβερπουλ δεν έχει πολυτέλεια να έχει παίκτες που περπατάνε σε ένα ματς όπως αυτό με τη Ρεάλ Μαδρίτης".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ