ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Το απολαυστικό tweet του Ρόμπερτσον για τον Σαλάχ

Liverpool's Andrew Robertson, right, celebrates with Mohamed Salah after Salah scored his side's fourth goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield Stadium, in Liverpool, England, Sunday Jan. 14, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Liverpool's Andrew Robertson, right, celebrates with Mohamed Salah after Salah scored his side's fourth goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield Stadium, in Liverpool, England, Sunday Jan. 14, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ο Άντι Ρόμπερτσον έβγαλε φοβερή ασίστ στον Μοχάμεντ Σαλάχ για το 2-0 της Λίβερπουλ επί της Σίτι και στο φινάλε του αγώνα το θύμισε στον συμπαίκτη του με ιδιαίτερο τρόπο μέσω Twitter.

Θεωρείται πλέον εξπέρ μαζί με τον Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ στο να ταΐζει τους επιθετικούς της ομάδας του και το έκανε πράξη και στο ντέρμπι κορυφής με την Μάντσεστερ Σίτι ( 3-1 το τελικό σκορ) ο Άντι Ρόμπερτσον.

Ο Σκωτσέζος αριστερός μπακ έκανε μία ταχύτατη κούρσα στο 13ο λεπτό του αγώνα κόντρα στους πρωταθλητές Αγγλίας και την κατάλληλη στιγμή έβγαλε υπέροχη φαλτσαριστή σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, που βρήκε τον Μοχάμεντ Σαλάχ σε ετοιμότητα για να νικήσει τον Κλαούντιο Μπράβο με κεφαλιά και να γράψει το 2-0 για τους κόκκινους.

"Μην ανησυχείς Μοχάμεντ Σαλάχ. Θα σε βρω", έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο Ρόμπερτσον, ο οποίος αποθέωσε με ξεχωριστό τρόπο τον... εαυτό του για το χάρισμα που έχει να βγάζει εξαιρετικές ασίστ στους συμπαίκτες του.

Λίβερπουλ: Το απολαυστικό tweet του Ρόμπερτσον για τον Σαλάχ

Το γκολ αυτό που έδωσε τεράστιο προβάδισμα στην Λίβερπουλ από την αρχή του αγώνα ήταν σπάνιας ομορφιάς και είχε ως αποτέλεσμα ο Γιούργκεν Κλοπ να κάνει ειδική μνεία στον τρόπο που έβαλε τη μπάλα στα δίχτυα των πολιτών η ομάδα του.

"Το δεύτερο γκολ που πετύχαμε, δεν νομίζω να έχω ξαναδεί τέτοιο γκολ. Πιθανότατα όχι. Ένας δεξιός φουλ-μπακ να βγάζει μπαλιά 55 μέτρων στον αριστερό φουλ-μπακ: δύο ακόμα επαφές και σέντρα 35-45 μέτρων και κεφαλιά. Ήταν κάτι το ξεχωριστό", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λίβερπουλ - Σίτι 3-1: Τριάρα τίτλου στο Άνφιλντ
Η βαθμολογία της Premier League μετά τη νίκη της Λίβερπουλ επί της Σίτι
Τα τέσσερα γκολ του Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ