ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Τα ματς που χάνει ο τραυματίας Φαμπίνιο

Liverpool's Fabinho lies injured before leaving the game during the Champions League Group E soccer match between Liverpool and Napoli at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Nov. 27, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool's Fabinho lies injured before leaving the game during the Champions League Group E soccer match between Liverpool and Napoli at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Nov. 27, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP

Η Λίβερπουλ επιβεβαίωσε πως ο Φαμπίνιο λόγω ενός τραυματισμού που έπαθε στον αστράγαλο θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση στις αρχές του 2020. Διαβάστε από ποια ματς θ' απουσιάσει ο Βραζιλιάνος μέσος.

Πλήγμα για την Λίβερπουλ καθώς ο απαιτητικός Δεκέμβριος θα πρέπει να βγει χωρίς τον Φαμπίνιο. Ο Βραζιλιάνος μέσος τραυματίστηκε στον αστράγαλο στο ματς με την Νάπολι και αποχώρησε από την αναμέτρηση στο 19ο λεπτό του παιχνιδιού.

Οι Κόκκινοι, λοιπόν, επιβεβαίωσαν πως ο βασικός τους μέσος θα απουσιάσει μέχρι τις αρχές του 2020, οπότε θα χάσει κρίσιμα παιχνίδια τόσο στο Champions League, όσο φυσικά και στο πρωτάθλημα. Παρακάτω, μπορείτε να δείτε τη λίστα με τα ματς που δεν θα είναι διαθέσιμος ο Φαμπίνιο.

Premier League

Λίβερπουλ - Μπράιτον (30/11)

Λίβερπουλ - Έβερτον (4/12)

Μπόρνμουθ - Λίβερπουλ (7/12)

Λίβερπουλ - Γουότφορντ (14/12)

Λέστερ - Λίβερπουλ (26/12)

Λίβερπουλ - Γουλβς (29/12)

Champions League

Σάλτσμπουργκ - Λίβερπουλ (10/12)

*Στη λίστα δεν συμπεριλαμβάνουμε το παιχνίδι για το EFL Cup με την Άστον Βίλα, διότι ο Φαμπίνιο θα ήταν ούτως ή άλλως με την Λίβερπουλ στο Κατάρ για τα ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων τα οποία θα χάσει επίσης.

Και επειδή δεν είναι 100% σίγουρο ότι ο Φαμπίνιο θα είναι έτοιμος ν' αγωνιστεί από τις αρχές Ιανουαρίου, αξίζει να αναφέρουμε και τα ματς που έχουν να δώσουν οι πρωταθλητές Ευρώπης τον πρώτο μήνα του νέου έτους.

Λίβερπουλ - Σέφιλντ (2/1)

Τότεναμ - Λίβερπουλ (11/1)

Λίβερπουλ - Γιουνάιτεντ (19/1)

Γουλβς - Λίβερπουλ (23/1)

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ