ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με την Μπάγερν για Τιάγκο

Bayern's Thiago reacts during the Champions League final soccer match between Paris Saint-Germain and Bayern Munich at the Luz stadium in Lisbon, Portugal, Sunday, Aug. 23, 2020. (David Ramos/Pool via AP)
Bayern's Thiago reacts during the Champions League final soccer match between Paris Saint-Germain and Bayern Munich at the Luz stadium in Lisbon, Portugal, Sunday, Aug. 23, 2020. (David Ramos/Pool via AP) AP

Η Λίβερπουλ διαπραγματεύεται με την Μπάγερν Μονάχου για την μεταγραφή του Τιάγκο Αλκάνταρα, ενώ εντοπίζεται μικρή διαφορά στο οικονομικό κομμάτι ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Δεν είναι άγνωστο ότι ο Τιάγκο Αλκάνταρα, έπειτα από 7 χρόνια στην Μπάγερν, θέλει να ψάξει κάτι διαφορετικό στην καριέρα του. Μετά και το τέλος της σεζόν 2019/2020 για τους Βαυαρούς με την κατάκτηση του Champions League, εντάθηκαν οι διαπραγματεύσεις με την Λίβερπουλ για την παραχώρηση του 29χρονου Ισπανού.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το The Athletic εντοπίζεται διαφορά στο οικονομικό κομμάτι. Οι reds προσφέρουν το ποσό των 27 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ η Μπάγερν Μονάχου δεν θα δεχθεί λιγότερα από 36 εκατομμύρια.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η διαφορά είναι μικρή και τίποτα δεν θα σταθεί εμπόδιο ώστε ο Τιάγκο Αλκάνταρα να μετακομίσει στο Μέρσεϊσαϊντ. H Λίβερπουλ πάντως δεν θέλει να ξοδέψει υπέρογκο ποσό για την απόκτησή του.

Ο Αλκάνταρα με την φανέλα της Μπάγερν Μονάχου έχει πραγματοποιήσει 235 εμφανίσεις, με 31 γκολ και 37 ασίστ.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ