ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Συνάντηση Κλοπ - Βαϊνάλντουμ για το μέλλον του Ολλανδού

Liverpool's Georginio Wijnaldum, right turns and celebrates after scoring his sides 3rd goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Chelsea at Anfield Stadium in Liverpool, England, Wednesday, July 22, 2020. (Phil Noble/Pool via AP)
Liverpool's Georginio Wijnaldum, right turns and celebrates after scoring his sides 3rd goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Chelsea at Anfield Stadium in Liverpool, England, Wednesday, July 22, 2020. (Phil Noble/Pool via AP) AP

Ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ αναμένεται να ξεκαθαρίσει την κατάσταση αναφορικά με το μέλλον του στον Γιούργκεν Κλοπ, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Αγγλία. Η Μπαρτσελόνα αναμένει τις εξελίξεις για τον 29χρονο μέσο.

Ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ επέστρεψε στην βάση της Λίβερπουλ για να ενταχθεί στην προετοιμασία της ομάδας ενόψει του εναρκτήριου παιχνιδιού για την Premier League, κόντρα στην Λιντς (12/09). Το μέλλον του 29χρονου Ολλανδού μέσου είναι αβέβαιο, καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, και δεν υπάρχει επαφή μέχρι στιγμής για ανανέωση του συμβολαίου του.

Σύμφωνα με την Independent και άλλα αγγλικά ΜΜΕ, ο Γιούργκεν Κλοπ θα έχει κατ' ιδίαν συνάντηση με τον Βαϊνάλντουμ την Τετάρτη (09/09) στο Melwood, στην οποία θα συζητήσουν σχετικά με το μέλλον του. Οι μπλαουγκράνα περιμένουν στην γωνία, καθώς ο Ρόναλντ Κούμαν τον θέλει στην δική του Μπαρτσελόνα, καθώς τον έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση από την κοινή θητεία τους στους "Οράνιε".

Εάν αποχωρήσει ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ, τότε οι "Reds" θα στρέψουν την προσοχή τους στον Τιάγκο Αλκάνταρα, ο οποίος έχει συνδεθεί έντονα με την ομάδα του Μερσεϊσάιντ κατά το πρόσφατο παρελθόν.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ