ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Στη διάθεση του Κλοπ ο Φιρμίνο

Liverpool's Roberto Firmino celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League quarterfinal, first leg, soccer match between Liverpool and FC Porto at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday April 9, 2019. (AP Photo/Dave Thompson)
Liverpool's Roberto Firmino celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League quarterfinal, first leg, soccer match between Liverpool and FC Porto at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday April 9, 2019. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη (30/1) και τίθεται στη διάθεση του Γιούργκεν Κλοπ ενόψει του μεγάλου παιχνιδιού της Λίβερπουλ απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Η Λίβερπουλ θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (1/5) την Μπαρτσελόνα στο πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών του Champions League απέναντι στη Μπαρτσελόνα.

Η συμμετοχή του Ρομπέρτο Φιρμίνο σε αυτόν τον κρίσιμο αγώνα ήταν αμφίβολη, αφού τον ταλαιπωρούσε ένας μικρός τραυματισμός. Συγκεκριμένα, στην προπόνηση της Τετάρτης (24/4) ο Βραζιλιάνος επιθετικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις και οι εξετάσεις έδειξαν ότι έχει ένα μικρό σκίσιμο σε έναν πολύ μικρό μυ.

Ο Κλοπ είχε εκφράσει την αισιοδοξία του ότι ο Φιρμίνο θα προλάβαινε το μεγάλο ματς κόντρα στους "μπλαουγκράνα", αλλά κανείς δεν μπορούσε να είναι σίγουρος. Έτσι, έμεινε εκτός από το παιχνίδι της Λίβερπουλ απέναντι στη Χάντσερσφιλντ, όπου οι "κόκκινοι" κέρδισαν με 5-0.

Την Τρίτη (30/4) προπονήθηκε όμως κανονικά μαζί με τους συμπαίκτες του, κάτι που σημαίνει ότι τίθεται στη διάθεση του προπονητή του και είναι πολύ πιθανόν να ξεκινήσει βασικός στην μεγάλη "μάχη" του "Καμπ Νόου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Μέσι κόντρα στο απίστευτο στατιστικό του Φαν Ντάικ
Πάει "Καμπ Νόου" ο Σιδηρόπουλος
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ