ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ο Σαλάχ έστειλε "καλή χρονιά" στον Λόβρεν για να μάθει τι ώρα είναι η προπόνηση!

Λίβερπουλ: Ο Σαλάχ έστειλε "καλή χρονιά" στον Λόβρεν για να μάθει τι ώρα είναι η προπόνηση!

Ο Ντέγιαν Λόβρεν έβγαλε στη "σέντρα" τον Μοχάμεντ Σαλάχ επειδή ο Αιγύπτιος του έστειλε ευχές για να μάθει τι ώρα είναι ήταν η πρωτοχρονιάτικη προπόνηση της Λίβερπουλ (PHOTO).

Ο κολλητός του Μοχάμεντ Σαλάχ στ' αποδυτήρια της Λίβερπουλ είναι ο σταρ της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ, Ντέγιαν Λόβρεν. Ωστόσο, ο Κροάτης τόλμησε να "καρφώσει" στα social media τον Αιγύπτιο, επειδή ο δεύτερος του έστειλε ευχετήριο μήνυμα με απώτερο σκοπό να μάθει τι ώρα ήταν προγραμματισμένη η πρωτοχρονιάτικη προπόνηση.

" Καλή χρονιά αδερφέ" ήταν το πρώτο μήνυμα του Μο και ακολούθως ο Λόβρεν του απάντησε με καρδούλα και τα εξής λόγια: " Σε ευχαριστώ αδερφέ, σου εύχομαι τα καλύτερα τη νέα χρονιά. Μόνο υγεία και αγάπη..."

Από εδώ και πέρα, όμως, αρχίζει το "πάρτι".

Σαλάχ: " Και σ' εσένα επίσης αδερφέ. Τι ώρα είναι αύριο η προπόνηση; Σου έστειλα για καλή χρονιά επειδή ήθελα να μάθω τί ώρα είναι η προπόνηση αύριο (σ.σ. σήμερα). Είναι ακόμη στις 3:30;"

Όλο το διάλογο ο Λόβρεν τον κοινοποίησε στο Instagram και έγραψε: " Έχετε κι εσείς έναν τέτοιο φίλο; Εάν ναι κάντε tag..."

TO POST TOY ΚΡΟΑΤΗ

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ